В ОД на МВР в Бургас е образувано безпрецедентно досъдебно

...
В ОД на МВР в Бургас е образувано безпрецедентно досъдебно
Коментари Харесай

Известен бизнесмен счупи ръката на полицай

В ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас е формирано невиждано досъдебно произвеждане, с което се е нагърбил самият шеф на отдел „ Разследване “ Златко Пеев. Става дума за нахлуване над служител на реда в извънработно време, подигравка със служебното му състояние като орган на реда и нанесен побой, при който е счупена дясната му ръка, написа Флагман.

Бруталната постъпка с служителя на реда е осъществена измежду бял ден на ул. “Мусала “ 38 в Поморие. Главно настоящо лице е предприемачът Иван Туджаров, прочут в дребния град от години с буйния си манталитет.

Инцидентът, който е станал на 19-ти юли, липсва в бюлетина на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас, евентуално, с цел да се спести унизителното състояние, в което е подложен служителят на районно управление (на МВР) Поморие.

Ето и историята от съдбовния вторник:

Полицаят, който бил в почивен ден, отишъл на автомивката, с цел да почисти частно тракторче. Автомивката, която е на самообслужване, била благосъстоятелност на Иван Туджаров. Клиентът взел „ револвера “ и насочил струята към тракторчето, когато зад тила му автомобил го блокирал.

Зад кормилото бил притежателят на автомивката Иван Туджаров. Той почнал да снима служителя на реда и да му подмята подигравателни реплики. „ Я да забележим кого ще снимаме по какъв начин е паркирал погрешно! “, „ Ти не нарушаваш ли закона?! “.

След което Туджаров слязъл и почнал да упреква служителя на реда, че предния ден е бил в екип от униформени, които са залепили фишове по погрешно паркирани пред дома му коли. Започнал да го постанова с юмруци и се стигнало до такава степен, че му счупил дясната ръка.

Оказва се, че никой от сътрудниците на поморийския служител на реда не е посмял да поеме следствието на случая. Всички са си създали отказ.

За да даде образец на сътрудниците си, производството е поел самият Златко Пеев.

Потърсен за коментар, Иван Туджаров бе сбит:

" Думите са патрон и аз по тази причина няма да приказвам ", като акцентира, че има запис от видеокамерите на автомивката, който е предал на служителите на реда, с цел да си създадат изводи дали и до каква степен е отговорен за случилото се.

В града е известно, че Туджаров има две автомивки – с изключение на тази на ул. “Мусала “38, има още една, която се води на името на сестра му и се намира зад манастира „ Свети Георги “.

Колеги на потърпевшия служител на реда упорстват да се сезират всички институции, виновни за употребата на такива обекти. И при двете автомивки имало задоволително доста нередности, с които Туджаров не се съобразявал и от години работел без да му пука, че някой би дръзнал да го глоби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР