В очакваната си с нетърпение реч и участието в панелната

...
В очакваната си с нетърпение реч и участието в панелната
Коментари Харесай

Путин отказа да говори за Украйна във Владивосток

В предстоящата си с неспокойствие тирада и присъединяване в панелната полемика на икономическия конгрес във Владивосток, съветският президент Владимир Путин не приказва за Украйна, а на въпрос за Украйна отхвърли да отговори: " Тя не е част от Азиатско-тихоокеанския район ", сподели Путин.

Дори и на въпрос за икономическата рецесия, която визира и Украйна, Владимир Путин също заобикаля въпроса и избра на приказва за това, че Русия се възвръща стопански доста бързо. 

Президентът приказва за " новите провокации " пред стопанската система, след рецесията с Covid. В самата си тирада Путин изложи формалната позиция - че Русия се бори с икономическата, финансова и софтуерна експанзия на Запада. Той остава убеден, че Русия ще излезе по-силна от всичко и въпреки и да признава, че има проблеми в обособени райони и браншове, икономическите пазари в Русия сега се нормализирали.

Санкциите на западните страни съставляват заплаха за целия свят, изяснява Путин, добавяйки, че просто е невероятно да се изолира Русия.
 Русия желае ограничение на износа на украинско зърно за Европа
Русия желае ограничение на износа на украинско зърно за Европа

Той упорства износа да се насочи към разрастващите се страни

Трактовката му е, че фирмите са се изтеглили от Русия, тъй като са считали, че бизнесът в Русия ще пострада най-вече, само че в този момент точно стопанската система в Европа е под напън поради прекратяването на връзките с Русия.

И изброява обстоятелствата, че всички валути са изгубили от цената си и са слаби - доларът, еврото и паундът също, въпреки и да не упомената за рублата. Инфлацията в Руся била 14%, само че наклонността е към понижаване, до момента в който инфлацията в Европа ще продължи да се усилва.

Той споделя, че инфлацията в Русия е 14%, само че наклонността в Русия е към понижаване, до момента в който инфлацията в Европа ще продължи да се усилва. Инфлационната цел на Русия за 2023 година е от четири до шест %. Путин: " Ще го реализираме. "

В бъдеще Русия ще се ориентира в по-голяма степен към близкоизточния пазар, а Путин категорично загатна Иран.
 Русия насочва енергоносителите си към Азия
Русия насочва енергоносителите си към Азия

Китай остава най-големият покупател на съветска сила

Западът желае да се придържа към " остарелия международен ред ", който съгласно трактовката на Путин е, че в случай че другите страни не следват волята на Запада, той губи хладнокръвие и взима решения на гореща глава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР