В обществено политическия живот на България има две групи сили,

...
В обществено политическия живот на България има две групи сили,
Коментари Харесай

Джамбазки: Дълги години зависимостта ни от един газов доставчик беше извор на политическа корупция

В публично политическия живот на България има две групи сили, от които зависят значими фактори. И двете групи не се интересуват от интереса на българските жители.

Това съобщи в ефира на “Здравей, България” по Нова телевизия евродепутатът и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

“Няма нито една декларирана политическа мощ, която да пази единствено и само интереса на българските гласоподаватели - едните слушат американското посолство, другите - руското”, сподели Джамбазки да даде образец с евроинтеграцията на РСМ.

“Вижте гласуването за Македония - американците ги натиснаха и те го направиха наведени. С това потвърдиха, че са чиновници, а не български национални представители”, сподели евродепутатът и добави, че в Европа “никой не се интересува от тази тема”.

Той разяснява и газовата диверсификация на страната. “България би трябвало да търси разновидности да не зависи от един доставчик”, счита Джамбазки. “Много дълги години зависимостта от един снабдител беше извор на политическа корупция, която формираше български правителства”, добави той.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР