В обедните часове на сцената пред община Пловдив, концерт изнесе

...
В обедните часове на сцената пред община Пловдив, концерт изнесе
Коментари Харесай

Кметът на Белозем поведе хорото на коледарите в Пловдив

В обедните часове на сцената пред община Пловдив, концерт изнесе фолклорният състав към читалището в гр. Раковски. В него взе участие и кметът на Белозем, който поведе хорото пред общината. Танцьорите и артистите от Раковски изнесоха същински Коледен театър, а красивите им костюми и танцово и вокално майсторство накараха огромна част от публиката да снима с телефоните си целия концерт.

След обяд програмата продължава в 15.30 ч. с концерт на Певческо сдружение “Ангел Букорещлиев “ Пловдив, с диригент Цветан Цветков.

След тях, в 16.30 ч. на сцената ще се изявят Трио " СИРУН " в състав Симона Пачеджиян, Даниела Дердерян-Стефанополу и Таки Мелконян, който е и шеф на Арменското учебно заведение в Стария град.

В 17:00 ч. стартира танцовият театър на известното пловдивско Сдружение за просвета, изкуство и спорт „ Немезида “ Пловдив, с началник и хореограф Мариана Данева, носители на многочислени награди от изявите си в България и в чужбина.

Утре, 27 декември, програмата ще продължи с два концерта. В 12:00 часа на сцената ще пеят надарените ученици на Арт Войс център, с музикален възпитател Румяна Иванова. В 16:00ч. е началото на концерта на обичаните девойки от известното Трио „ Сопрано “ в състав Габриела Пеева - поетичен сопран, Биляна Андрончева - спинтов сопран и Петя Вардева - поетичен сопран.

Снимки: Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР