В няколко области на страната днес отново ще има тест

...
В няколко области на страната днес отново ще има тест
Коментари Харесай

Без паника: тестват BG-ALERT

В няколко области на страната през днешния ден още веднъж ще има тест на системата BG-ALERT.

Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи, предава Българска телеграфна агенция.

Съобщения ще получат хората във Велико Търново, Разград, Русе и Силистра.

В продължение на половин час от 12:00 до 12:30 ч. ще бъде предавано известие, съдържащо текст на български и британски език.

Получаването на известието на мобилното устройство се чака да бъде еднократно и съпроводено от характерен тон и осцилация, даже при задействан спокоен (безшумен) режим. 

Системата за ранно предизвестие на популацията при заплаха е в тестови режим, като при започване на месеца поради неточност клиентите на Vivacom, без прелиминарен анонс, получиха известия, което изплаши мнозина от тях.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР