В някои отношения с БСП работим най-лесно, защото си знаем

...
В някои отношения с БСП работим най-лесно, защото си знаем
Коментари Харесай

Христо Иванов: В някой отношения с БСП работим най-лесно

В някои връзки с Българска социалистическа партия работим най-лесно, тъй като си знаем разликите. Ние представляваме най-утвърдените политически обединения, които имат одобрени форми на взимане на решения. В този смисъл тук е и казусът на обединението - създадохме прекалено много формати, които да обезпечават съгласуваност. Но нито един от тях не работи задоволително добре. Това сподели в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

Според него ръководството може да бъде подложено на критика за незадоволителна степен на съгласуваност.

" Коалицията е сложна - става въпрос за комплицирана и разнолика коалиция. Но в доста връзки тя продължава да бъде безалтернативна ", сподели още той. И добави, че надали някой съществено възнамерява избори. По думите му обединението е представител на другите гледни точки на българското общество.

Според него тематиката за даване на оръжия за Украйна е комплициран проблем. И съобщи, че решението би трябвало да бъде на България.

" То има късмет да бъде признато от болшинство, което е обяснимо. Рискът да преминем към положение на плаващи болшинства вид " шведска маса " е фундаментален риск. От тази позиция ние доста бихме били въздържани да вършим сходен вид провокации ", сподели още съпредседателят на Демократична България. Според него " Демократична България " няма няма проблем да протегне ръка към който и да е било, само че това би трябвало да става по доста съответни тематики.

" Има и тематики, по които ще продължаваме да търсим поддръжка от опозицията ", сподели още той.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР