В новото видео на финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 г. –

...
В новото видео на финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 г. –
Коментари Харесай

„Животът е такъв, какъвто сам решиш да го изживееш“ – историята в рисунки на едно семейство, което живее със синдрома на Даун

В новото видео на финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 година – „ Живот със Синдром на Даун “, описват своята история в рисунки.
 image2_16x9.png 6 забавни и свежи книги, които да (си) подарите за 8-ми март На фокус
В клипа разбираме какво се е случило с варненското семейство след раждането на щерка им Микаела, която е със синдром на Даун, и какво е предизвикало учредяването на фондацията „ Живот със Синдром на Даун “.

Силви и Краси демонстрират, че „ Животът може да е подобен, какъвто самичък решиш, да го изживееш “, и по какъв начин макар сложните обстановки човек не може да бездейства. Родителите вземат решение да се борят освен за по-доброто бъдеще на своята щерка, само че и за смяна в отношението, настройките и предразсъдъците към всички хора със синдром на Даун.

Всичко това се случва с помощта на мощното начало и шанса, който получават от ПРОМЯНАТА, както и на поддръжката на хиляди хора, близо 80 000 от които са и към този момент техни почитатели в обществените мрежи .

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира за пета поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 90 000 деца и младежи от цялата страна.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР