В новогодишната нощ е подаден и сигнал за масово сбиване

...
В новогодишната нощ е подаден и сигнал за масово сбиване
Коментари Харесай

Кметът на Симитли и синът му – депутат от ГЕРБ замесени в скандал


В новогодишната нощ е подаден и сигнал за всеобщо сборичкване в заведение в Симитли, оповестяват от полицията. Според първични данни в него взели участие кметът на Симитли Апостол Апостолов и синът му Стефан Апостолов, който е футболен арбитър и народен представител от ГЕРБ.

Ситуацията се е разиграла в локално кафене, половин час след настъпването на новата 2020-а година, оповестява Нова тв.

По това време на площада в Симитли е имало хора, а от прилежащото заведение хвърляли пиратки. Кметът и синът му отишли в заведението, което се стопанисва от някогашен началник на строителна компания - Методи Бачев. Апостолови желали да създадат забележка на Бачев да не хвърлят пиратки и да не нарушават публичния ред. Тогава настанала препирня, при която петима души почнали да се блъскат и бутат на терасата на заведението.

На място е пристигнала полиция, която разтървала спорещите и не се е стигнало до нанасяне на телесни повреди каквато информация се появи.

Във Второ РУ-Благоевград има подадени пет тъжби - от кмета и сина му, Методи Бачев и още двама участници в абсурда. Всички твърдяли, че е имало спречкване, само че не и юмручни удари. Апостолови твърдели, че заведението нарушава публичния ред, а Бачев пък - че в частен парцел се разпореждали бащата и синът.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР