В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,

...
В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,
Коментари Харесай

Четете в Марица - Любимка на Варна и люта македонка спорят...


В новия брой на вестник " Марица ", който ще излезе на следващия ден, можете да прочетете тези и доста други забавни авторски тематики и разработки:

Любимка на Варна и люта македонка спорят за най-красива депутатка  
Родният парламент може да куца откъм мъдри решения, само че в никакъв случай не е страдал от липса на съблазън. Традицията ще се съблюдава и от новата годишна продукция депутати от нежния пол. Отсега може да се каже, че възможен конкурс за първа красавица ще бъде по-оспорван от завършилите избори.  

Пловдив с План за устойчива градска подвижност до края на мандата
Съставянето на дълго чакания План за устойчива градска подвижност (ПУГМ) на Пловдив най-накрая започва. Това разгласи зам.-кметът по превоза Тодор Чонов, откакто през седмицата организира първа среща с компанията, определена от Община Пловдив да сформира основния документ за трафика и транспортната скица на града, който трябвада е подготвен до 7 месеца.

Служител на " Синя зона " желае оръжие поради заплахи                                           
Полицията не позволи на чиновник на " Синя зона " в Пловдив да удължи периода си на разрешението за носене и приложимост на огнестрелно оръжие. Мъжът, който е някогашен военнослужещ, се жалвал пред съда, само че и магистратите изрично отказали. 

" Промяната " отсвири ГЕРБ, само че се надява на кабинет                                                           
" Продължаваме промяната " отхвърли да договаря с ГЕРБ за сформиране на държавно управление. Решението е взето от Националния съвет на партията, заяви съпредседателят на Политическа партия Асен Василев. В същото време той увери, че ПП не желаят избори, а постоянен кабинет, с който България да прекара зимата. 

Лампи от вериги и " Вечен календар " оферират млади майстори             
Потъване в света на цветовете на дребни красиви неща, направени от неугледни на пръв взор материали, предлага есенното издание на „ Базар Капана ”. В него вземат участие младежи от цялата страна, които с артистичен размах извайват разнообразни предмети.

Следващият ми филантроп ще стане милионер              
“Марица “ гостува на Петър Георгиев Рей - експресионистът, открит от първия другар на Клемънт Грийнбърг.

Пловдивски Хари Потър рисува върху изтребители                                                
33-годишният Петър Йовчев е фен на мотоциклетите и на летящите парамотори. Освен усета към каскадите, той има и извънредно занимание. От година рисува ликовете на най-известните български водачи върху опашката на изтребителите МиГ-29. Прави неповторимите си изображения с аерограф. Това е техника, която не употребява съвсем никой различен у нас.

Бивш миньор бори незнанието с храм на познанието                                         
Бивш миньор отвори читалня за туристите в своята къща в смолянското село Левочево. 75-годишният държавник Атанас Барбов е нарекъл неповторимата си библиотека " Храм на Познанието в царството на Невежеството ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР