В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,

...
В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,
Коментари Харесай

Четете в Марица - Община Пловдив търси терени за нови парк...

В новия брой на вестник " Марица ", който ще излезе на следващия ден, очаквайте тези и доста други забавни авторски разработки, тематики и изявленията:

Общината търси терени за нови паркове

Според Закона за устройство на територията (ЗУТ) на всеки гражданин на град с мащабите на Пловдив би трябвало да се падат по 20 квадратни метра зелени площи. През годините обаче управническата стратегия на локалната власт по този начин и не заложи действителни ограничения за постигането на този индикатор. Така всеки пловдивчанин разполага единствено с 2,2 квадратни метра, или 11% от полагащите му се по европейските стандарти и Закон за устройство на територията зелени площи.

Вкарват персоналната карта в телефона ни

Приложението ще се употребява, до момента в който се вкарат персонални карти с чип. Божанов посочи, че посредством него човек без проблем ще може да отвори и да прочете през телефона да вземем за пример електронното си здравно досие

Забавянето на държавния бюджет слага сложен ребус пред Общината.

Това разяснява пред " Марица " някогашният зам.-кмет на Пловдив Александър Константинов. Какво предвижда още той - четете в разбора му в утрешния брой на вестника.

Решаващата борба сред харвардци и Борисов ще са локалните избори ,

счита доцент Мира Радева. Какво може да спъне новите ръководещи и да им попречи да останат на власт 4 г.0, четете в утрешния брой на " Марица ".

200 компании вършат Пловдив промишлен водач

Пловдив и районът демонстрират в последните години бърз напредък и съществени вложения. С тези думи кметът Здравко Димитров откри конференцията „ Български гласове за Европа: за по-силна стопанска система “, проведена от Българската телеграфна организация.

Пловдив е промишлен водач с над 200 интернационалните и български компании. Има над 70 хиляди заети в действително произвеждане.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР