В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,

...
В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,
Коментари Харесай

Четете в Марица: Седем двойки се венчават на Хисар капия

В новия брой на вестник " Марица ", който ще излезе на следващия ден, 11 септември, можете да прочетете забавни тематики и задълбочени разработки, значими за Пловдив. Ето част от тях:

Копачи на биткойни се вързаха за селски трафопост

Втора група копачи на биткойни, крадящи ток от EVN, бе разрушена от полицията през вчерашния ден. Незаконната плантация за извличане на криптовалута е работила в пловдивското село Триводици. Машините били ситуирани в остаряла стопанска постройка.

Сцена на кръстопът от през днешния ден до 23 септември

Двадесет и третото издание на Есенния интернационален сценичен фестивал СЦЕНА НА КРЪСТОПЪТ под наслов ТЕАТЪРА - НЕВЪЗМОЖНОТО се открива през днешния ден с премиерата на мюзикъла " По-полека " по песни на Стефан Вълдобрев.

Седем двойки се венчават на Хисар капия

Сватбите на Трихълмието са част от самодейността на „ Тържествени обряди ” и ОИ „ Старинен Пловдив ” по отношение на юбилея на архитектурно-историческия резерват.



По-евтини учебници за 10. клас

След като предходната година родителите възроптаха против цена от 220 лв. за учебници по главните предмети на деветокласниците, в този момент издателствата се побраха в по-разумни граници за 10. клас - към 170-180 лв.. Учениците от този набор не могат да купуват на остаряло, тъй като са по новия закон.

Обучават фрагменти " по поръчка " на бизнеса

Бизнесът в Тракия икономическа зона /ТИЗ/ ще си „ кове “ фрагментите самичък. Вчера на територията на община Раковски публично бе открит Център за професионално образование, в който ще се квалифицират експерти по поръчка от съответна промишленост. Тук могат да се образоват по 600 души годишно на ултрамодерни машини от висококвалифицирани преподаватели.

Португалци вложиха 57 милиона в Стъкларския

Португалската компания ВА влага 57 милиона лв. в нов индустриален завод в някогашния Стъкларски цех. Там ще има четири индустриални линии и ще е четвъртият на територията на предприятието. За рязането на лентата в града под тепетата през вчерашния ден дойде президентът Румен Радев.

Мария Габриел поема нововъведенията в Европейска комисия

Опъват шатри с вкусотии на Небет тепе

Гребната с алея на олимпийската популярност

Неда, Спас и Тримон стават знаци на Пловдив

„ Училище за пациенти “ в „ УниХоспитал “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР