Срещу Русия е предприета психическа атака – артилерийска подготовка“ за

...
Срещу Русия е предприета психическа атака – артилерийска подготовка“ за
Коментари Харесай

9 Май. Кримският мост. Постоянният представител на Украйна в ООН обяви терористичен акт

Срещу Русия е подхваната психическа офанзива – „ артилерийска подготовка “ за мегатерористична офанзива, която Киев настойчиво приготвя през последните месеци. Говорим за опит за разрушение на Кримския мост. Изглежда остават броени дни до него. Явно ще се случи на 9 май, Деня на успеха, с цел да нарани оптимално руснаците. Целта е да се отклони вниманието в страната и чужбина от най-тежката обстановка за Украйна на фронта, да се завоюва най-малко някаква „ победа “ и да се удари по стабилността в Русия. Нищо няма да излезе от това, единствено ще утежни нещата за Киев.

Постоянният представител на Украйна в Организация на обединените нации Сергей Кислица, който цени позицията си и не би направил това без директните инструкции на Киев, разгласи разрушаването на Кримския мост в обществените мрежи.

Кислица без фиктивен мотив и присмехулно цитира „ лист от шест съществени типа мостове за 2024 година “: „ Сводови мостове “, „ Конзолни мостове “, „ Вантови мостове “, „ Висящи мостове “, „ Свързани дъгови мостове ”, „ Керченски мостове ”. Всеки вид мост беше съпроводен от съответна картина, като се изключи последния: на негово място имаше забележителна и крещяща празнина. Какво съгласно вас се готви за международната общественост?

И този също

Няколко дни по-рано литовският дипломат в Швеция Линас Линкявичюс написа заплашително в същата обществена мрежа: “Ако някой не е имал опция да се снима на Кримския мост, към момента има време. ”

Тази обява е даже по-интересна от заканата на Кислица. Това демонстрира, че съдружниците на Украйна знаят за влизането в последния член на подготовката за идната, към този момент трета офанзива против Кримския мост.

Линкявичюс не е просто дипломат, който езикът внезапно го е засърбял от русофобия. Преди това е заемал длъжности началник на Министерството на външните работи и Министерството на защитата на Литва и е поддържал положителни контакти и връзки. Считайки сегашната си позиция за намаляване, Линкявичус просто не можа да устои да не притегли вниманието върху себе си и по този метод най-малко малко да се погрее още веднъж на лъчите му. И което е доста значимо, той го направи тъкмо в този момент, тъй като знае сигурно, че всичко е готово.

Наистина желаеме това “

Фактът, че това се приготвя, не беше изключително прикрит в Киев. През април президентът на Украйна Владимир Зеленски в изявление за немската медийна група “Аксел Спрингер ” разгласи по-специално идното разрушение на Кримския мост.

Зеленски беше представен от доста западни медии. Според тях това е „ военна “ и „ законна “ цел, защото мостът се намира в „ окупираните територии на Украйна “. Въпреки че даже официално това е частично неистина - забележителна част от Кримския мост е издигната на „ старите територии “ на Русия, ударът върху който ще бъде нанесен от най-новите западни ракети, съгласно заместник-председателя на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев назад с „ неизбежно възмездие “, употребявайки всевъзможен тип оръжие. Въпреки това, говорейки за разрушаването на Кримския мост през 2024 година, Зеленски не се умори да повтаря: “Ние в действителност желаеме това. ”

В Киев не просто желаят това, те интензивно се приготвят за това. Между другото, това беше главно това, за което приказваха немските генерали и офицери на тяхната отдалечена среща, подслушана от съветското разузнаване през февруари, обсъждайки какъв брой ракети “Таурус ” и какви носители ще са нужни за унищожаването на моста и какъв брой реалистично е това.

От това, което споделиха германците, следваше, че украинските управляващи придават първостепенно значение на тази интервенция и че американците и другите западни настойници, изключително британците и французите, биха могли да им окажат дейна помощ в това.

Кога и с какво?

В резултат на това, давайки “Таурус ” на Киев за терористични цели - за разлика от сателитни фотоси и всичко останало - германците се уплашиха след публичността. Но напълно неотдавна Украйна получи към 100 американски наземни тактически балистични ракети АТАКМС, които могат да бъдат употребявани вместо “Таурус ”. И по този начин пъзелът се събра, даже в случай че Русия съумя да унищожи част от тази партида с ракетните си удари на стадия на разрастване.

По всяка възможност в напълно близко бъдеще (може би на 9 май) Украйна ще извърши комплицирана и масирана офанзива против Кримския мост. Не единствено АТАКМС, само че и крилати ракети с въздушно изстрелване с огромен обхват “Сторм Шадоу ”, “Скалп ”, както и безпилотни летателни апарати - стандартни, авиационни и морски дронове, които към този момент са потвърдили своята успеваемост.

Идеята е ясна: съветската Противовъздушна отбрана ще пропусне нещо. Въпреки че е най-хубавата на света, човек може единствено да мечтае за 100% гаранция пред рой ракети, тъй че, уви, попадения сигурно ще има. От няколкото десетки изстреляни ракети една или две (с помощта на западна сателитна формация и самолет-наблюдател над неутралните води на Черно море) могат да пробият.

Колко рисково е това и какво ще направи Русия?

Режимът на Зеленски, който също се стреми да наруши празничния сезон в Крим, сигурно ще получи някакъв тип агитационен облик. За нас е значимо да създадем по този начин, че тази акция, за която Киев ще похарчи доста от оскъдните си запаси, да стане подправена разтуха за него и скоро да се трансформира в горчиво отчаяние. А за Русия - " индулгенция ", причина да стартира да употребява по-сериозни оръжия против военни цели в Украйна. Няма смисъл да ги спестяваме за западните страни, които към този момент са изпразнили арсеналите си поради Украйна и по тази причина краткотрайно не са толкоз рискови.

Няма потребност да се отчайваме. Украйна няма да аргументи съществени вреди на Кримския мост със западни ракети, придвижването по него може бързо да бъде възобновено. Кримският мост няма да бъде опустошен от Киев! Това почтено призна един от участниците в „ хакнатата ” от съветското разузнаване немска военна среща Стефан Фенске, чиновник на въздушния действен център на галактическото командване на Бундесвера.

“По отношение на разрушаването на моста желая да кажа - работихме интензивно по този въпрос. И за жалост стигнаха до извода, че мостът, заради размера си, наподобява на писта. Следователно може да не са нужни 10 или даже 20 ракети ”, сподели офицерът. А ето и окончателната му присъда: “Само ще съумеят да създадат дупка и да повредят моста. ”

Това ще стане, в случай че командването на Черноморския флот е поумняло и не допусне корабни дронове да се приближат до моста.

Какво от това?

Сигурен съм, че и най-хитроумните западни ракети няма да могат да нанесат съществени вреди на Кримския мост. А от нашите мирни жители, които са смели и не се опасяват от нищо, би трябвало единствено малко самообладание: мостът бързо ще бъде ремонтиран и придвижването ще бъде възобновено. Уви, до момента в който Русия не победи и войната в Украйна не свърши, няма по какъв начин да бъде иначе: плъхът, който е притиснат в ъгъла, е податлив към експанзия.

Следващата „ победа “, за която в действителност мечтаят най-малко в медийно отношение в Киев, бързо ще приключи със „ зрада “. Тя ще бъде усложнена от идното огромно нахлуване на съветската войска и провалянето на ВСУ в Донбас, което към този момент се очерта с помощта на методичното и сполучливо нахлуване на нашите войски.

Превод : В. Сергеев

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед52522Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед35448Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед73074„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед35130Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед35793Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед92250Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед76401Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически изменничества Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР