В нови дни от седмицата започват да се изпълняват полетите

...
В нови дни от седмицата започват да се изпълняват полетите
Коментари Харесай

В нови дни от седмица летим с директен полет от Пловдив до Истанбул

В нови дни от седмицата стартират да се извършват полетите от Пловдив до Истанбул от началото на месец май. Това оповестиха от управлението на летище Пловдив. Двата полета ще се извършват в дните четвъртък и неделя.
Прочетете още
Благодарение на директната авиолиния от Пловдив има опция за връзки с 90 интернационалните дестинации през летище Сабиха Гьокчен в Истанбул. Полети има до Хургада, Шарм ел-Шейх, Тел Авив, Дубай, Бейрут, Барселона, както и до доста европейски столици като Амстердам, Рим, Виена, Осло, Прага, Атина, Белград. Освен в чужбина, Pegasus лети до най-атрактивните туристически дестинации в Турция като Кападокия, Даламан, Измир, Анталия. Полетите вършат елементарно налични за феновете на пътешествия доста нови дестинации.

Благодарение на новата постоянна авиолиния до летище Пловдив могат да бъдат направени връзки през летище Сабиха Гьокчен в Истанбул с магичния Санкт Петербург – Венецията на Севера, и най-големия, богат и един от най-скъпите градове в света - Москва.
На летище Сабиха Гьокчен (SAW) до летище Санкт Петербург (LED) всеки ден има постоянни полети с самолетна компания Pegasus Airlines. А за Москва има по два директни полета дневно до летище Москва Домодедово (DME). От 15 май ще се лети и до Москва Внуково (VKO).
От Пловдив до Истанбул цените на билетите стартират от 49 евро в посока, а от Истанбул до Москва – още веднъж с пряк полет, са 149 евро в посока. В цената на постоянния самолетен билет са включени всички летищни такси. Изключително атрактивни са и полетите от морските курорти, измежду които и Анталия. Там постоянният еднопосочен билет стартира от 63 евро.

Без значение дали сте възнамерявали пролетно прекарване или лятна фиеста, пътувайки до мечтаната дестинация с полетите на , ще се насладите освен на живописни и красиви гледки, авантюристичен преживявания и специфични моменти, само че и на комфорт и хармония, присъщи на самолетната компания.

От 2018 година Pegasus възприе мотото „ Твоята цифрова самолетна компания “ и ръководи мрежа от 129 дестинации в 48 страни, в това число 36 вътрешни дестинации в Турция и 90 интернационалните дестинации; прави свързващи полети сред Турция и Европа, Северна Африка, Близкия изток, Русия и Централна Азия през летище Сабиха Гьокчен в Истанбул. Pegasus продължава да предлага цифрови технологии за възстановяване на преживяването при пътешестване.

 

 





Москва и Санкт Петeрбург





или в мобилното приложение на Пегасус - Pegasus Mobile App. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР