В новата Chrome OS версия 64 се появиха редица функции

...
В новата Chrome OS версия 64 се появиха редица функции
Коментари Харесай

Chrome OS е почти готова да замени Android в таблетите

В новата Chrome OS версия 64 се появиха редица функционалности от Android. Това ще даде опция на Гугъл да стартира да употребява точно Chrome OS 64.
С новото възобновяване на мобилната операционна система бяха открити предопределени особено за таблети благоприятни условия, като да вземем за пример, опцията за скрийншоти и разделянето на екрана на няколко дейни области.

Според специалистите, посредством тези нововъведения Гугъл ще сътвори една почтена подмяна на Android при таблетите. А по-късно Chrome може да стане хибридна среда, работеща с всички устройства на Гугъл.



Екипите от програмисти и разработчици на двете системи са работили взаимно и приложенията за Android са изцяло съвместими с Chrome OS .

С течение на времето таблетите стартират да наподобяват на олекотени преносими компютри и разликите в програмните артикули стават все по-големи. Очаква се Android да остане водещата операционна система на Гугъл, а преносимите компютри и устройствата с огромен диагонал на екрана ще получат програмен продукт, по-подходящ за ежедневните задания.

Предположенията, че Chrome OS ще размени Android, постоянно получават потвърждения. В началото на 2018 година се появи фотоси на таблет на Axer с Оценка за съвместимост Chrome, само че те бяха отстранени с обещанието, че информацията за тях ще бъде предоставена по-късно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР