В Нова Загора множество хора протестираха срещу убийството на 52-годишен

...
В Нова Загора множество хора протестираха срещу убийството на 52-годишен
Коментари Харесай

Протест в Нова Загора срещу убийството на 52-годишен мъж

В Нова Загора голям брой хора стачкуваха против убийството на 52-годишен мъж.

Те се събраха на централния площад " Свобода ", с цел да показват позицията си към закононарушението, осъществено малко след среднощ през днешния ден, в денонощен магазин в региона на градския пазар.

52-годишният мъж беше намушкан в Нова Загора в наличието на фамилията си. Съпругата на жертвата е арбитър в Районния съд в Нова Загора.

" Убиецът е престъпно проявен, осъждан е седем пъти за закононарушения от общ темперамент ", сподели на ексклузивен брифинг през днешния ден представителят на Окръжна прокуратура - Сливен Ваня Белева.



Причината за случая е сдърпване, при което жертвата е направила забележка на обвинения за това, че е вдигал звук в магазина.

" На 20 октомври същият мъж е нанесъл прободни рани на различен мъж в Нова Загора ", сподели шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен старши комисар Димитър Величков.

Извършителят - 44-годишен, е осъждан за обири, за ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на алкохол и за причиняване на телесна щета.

Той е използвал алкохол, като на местопроизшествието е бил тестван с дрегер, който е отчел към два промила алкохол в кръвта.

" Извършителят не е психологично болен, каквито изявления се появиха в медиите ", сподели Белева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР