В нощта на 27 срещу 28 януари преди 16 години

...
В нощта на 27 срещу 28 януари преди 16 години
Коментари Харесай

Помните ли убитите сестри Белнейски: Какво се случва с почернената им майка 16 години след бруталното престъпление - Топ новини


В нощта на 27 против 28 януари преди 16 години две млади български девойки откриха гибелта си. Това се случи откакто за първи път в късия си и почтен живот бяха отишли на дискотека.

Цяла България тогава бе настръхнала поради бруталното ликвидиране на Хриси и Роси Белнейски. Първата на 16 години, кака ѝ – на 18. В съдбовната нощ двете девойки се прибират към дома си в Пазарджик. Среща ги Лазар Колев (на вътрешната снимка). Заговорил ги и решил да се възползва. Не е ясно по какъв начин е съумял да подмами девойките. По-малката сестра Христина е останала с непостоянен до този миг съизвършител на Лазар. Самият той бил с Росица. Изнасилил я, след което я пребил съвсем до гибел.

Момичето направило опит да се откопчи. Тогава Лазар я довършил с бухалка.
От съучастника на Лазар се пази ДНК, намерено по тялото на Хриси. Той към момента не е открит, само че делото може да се възобнови, в случай че се появи диря. След като се разправил с Росица, Лазар се сетил, че Хриси може да го издаде. Върнал се при нея и незнайния, който към този момент бил изнасилил момичето. По реда си минал и Лазар. След това захвърлил двете девойки в местността Грамадите. Роси давала признаци на живот. Изродът Лазар притиснал лицето ѝ в ледената пръст, до момента в който не издъхнала.
През май 2014 година Лазар получи доживотна присъда без право на подмяна.

КАК ЖИВЕЕ 16 ГОДИНИ СЛЕД ТОЗИ СМРАЗЯВАЩ КРЪВТА УЖАС ПОЧЕРНЕНАТА МАЙКА НА ДВЕТЕ МОМИЧЕТА ФАНИ?
„ Всякакви мисли са ми минавали през главата. През цялото време си дублирам да бъда мощна. Знам, че дъщеричките ми желаят да ме виждат жива, а не натъпкана с антидепресанти като зарзават – споделя с трептящ глас Фани. – За всичко по случая узнавам от медиите. С течение на времето новините обаче са все по-малко. Но в началото… 34 каузи, целият пъкъл, погребението, разказите, детайлностите, молитвите, грубите публикации във вестниците…

Измъчваха ме доста. Но не съумяха да ме довършат. Лягам и ставам с този призрачен сън, само че желая дечицата ми като ме гледат от горната страна да се гордеят с мен. Мъжът ми умря откакто бе произнесена присъдата.
Сега съм сама с другата ми щерка Мария, към този момент три години. “. Смелата майка обаче преследва фантазиите си. Успяла е да изтегли заем и да обезпечи личен дом за себе си и за осмокласничката Мария. „ Искам да я видя изучена, омъжена, фантазия си за внуци. Нормални неща. Трябваше да получа кръвнина от 400 000 лв.. Не съм видяла и стотинка.

Доколкото знам килърът не работи в пандиза. Адвокатите ми заведоха дело против страната, само че им споделиха, че няма какво да се направи. Но по този начин е в наши дни – напред вървят парите, следва ги лъжата. Аз знам, че е имало още двама души в това закононарушение. Жалко, че ще останат неразкрити “, споделя още Фани.

Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР