В нидерландския кабинет той отговаря за политиката за убежище и

...
В нидерландския кабинет той отговаря за политиката за убежище и
Коментари Харесай

Нидерландия може да депортира руснаци, търсещи убежище от принудителна мобилизация

В нидерландския кабинет той дава отговор за политиката за леговище и уточни в сряда, че Нидерландската имиграционна работа (IND) може да отхвърли молби за леговище на руснаци, откакто ги обработи, оповестява nltimes.nl.

Според нидерландското държавно управление, мобилизацията към този момент не е опасност, защото „ министърът на защитата на Русия разгласи, че мобилизацията е завършила и инструктира военните елементи от 31 октомври да преустановят мобилизационната работа “.

Освен това, за идното полугодие са спрени решенията по молби за леговище, подадени от съветски военнослужещи, които отхвърлят да служат. Същото важи и за съветските наборници, дезертирали от армията. За момента тези категории емигранти могат да останат в Нидерландия, защото в сряда държавният секретар удължи с шест месеца мораториума върху решенията за леговище и депортиране на съветски военнослужещи.

От нидерландското държавно управление споделят, че имат потребност от по-надеждна информация с цел да преценяват, „ до каква степен придунидетлно съветски наборници са били включени във войната в Украйна “. Поради това „ към момента не е...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР