В Нидерландия ще бъде организирано експериментално парти с 10 000

...
В Нидерландия ще бъде организирано експериментално парти с 10 000
Коментари Харесай

Експеримент: Събират 10 000 гости на парти в Нидерландия

В Нидерландия ще бъде проведено пробно празненство с 10 000 посетители, с което да се правери дали е безвредно да се провеждат събития в изискванията на от ковид. Инициативата предизвика съществени рецензии в страната, написа.
Лекари, чиновници в домовете за грижи и откриватели написаха петиция против събитието. До момента документът е подписан от над 350 000 жители.
 Масови празненства навън в Атина без съблюдаване на ограниченията Масови празненства навън в Атина без съблюдаване на ограниченията
Площадите и парковете в няколко квартала на Атина се изпълниха с младежи, които се събраха непринудено, макар карантината и полицейс...
Предвижда се празненството да е в събота в град Бреда, Южна Нидерландия. За организирането му известната радиостанция " Радио 538 " получи позволение от управляващите. Проявата е част от изследователската стратегия " Фийлдлаб ", в границите на която бяха проведени конференция, театрално зрелище, футболен мач и музикален концерт.
Посетителите на събитията от програмата са задължени да показват негативен тест за Коронавирус. Целта на програмата е да бъде потвърдено, че в изискванията на пандемия може безпроблемно да се провеждат всеобщи мероприятия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР