В независимият депутат Светлин Стоянов заяви, че очаква още негови

...
В независимият депутат Светлин Стоянов заяви, че очаква още негови
Коментари Харесай

Светлин Стоянов, независим депутат: Слуховете за падането на това правителство са силно преувеличени

В самостоятелният народен представител Светлин Стоянов съобщи, че чака още негови сътрудници да изоставен парламентарната група на " ИТН ".

" Аз знам какво става в тази група по всяко едно време. Знам, че госпожа Митева е споделила, че гласуването за оставката на Никола Минчев е било доста груба неточност и не е трябвало да се прави. Знам, че Каримански е споделил да гласоподават " въздържал се " по време на вота на съмнение, с цел да не се закрият като партия, само че са го убедили, че ще се гласоподава срещу държавното управление. Много забавни несъгласия се случват - аз съм разгласен за изменник, а Кирил Симеонов го оповестиха за другар. Опитват се да върнат Иво Атанасов на два пъти. Как могат да върнат изменник в техните редици? Така че в действителност - безуспешни са опитите за запазване целостта на тази група. " - сподели Стоянов.

По думите му сходни процеси текат и в други парламентарни групи като тази на " Възраждане ". Затова той чака да има и други народни представители, които да гласоподават срещу вота на съмнение макар решението за поддръжка от страна на своите парламентарни групи.

" Слуховете за рухването на държавното управление са мощно пресилени. Това потвърждават събитията от през вчерашния ден. За мен това е значимо политическо решение, което би трябвало да се вземе в сряда. Всеки самичък си преценява, само че от това зависи дали ще е добре или зле за България. " - сподели Стоянов.

Той добави, че се е чувствал излъган през последните два месеца в групата на " ИТН ", тъй като всички заключения сочели, че се оформя коалиция сред Движение за права и свободи, ГЕРБ, Възраждане и Има Такъв Народ. По думите му това се е удостоверило при оставката на Никола Минчев.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР