В неловка ситуация изпадна словенският президент Борут Пахор по време

...
В неловка ситуация изпадна словенският президент Борут Пахор по време
Коментари Харесай

Деси Радева лепна червило на словенския президент, той пита защо

В неловка обстановка изпадна словенският президент Борут Пахор по време на визитата на президента Румен Радев и брачната половинка му Десислава Радев в Словения.
Първата двойка на България дойде на публична аудиенция в страната в понеделник, където, несъмнено, бе посрещната от Пахор и брачната половинка му. Двойките наподобява са в близки връзки, защото Десислава Радева не се тормози да раздаде сърдечни целувки по двете бузи на словенския президент. И всичко щеше да е в границите на положителния етикет в случай че първата ни дама не беше решила да погали след това бузите на Борут пред очите на брачната половинка му.
Случката се оказа изключително коментирана и се стигна до там, че Борут, с цел да излезе от неловката обстановка, реши да се пошегува със случилото се в профила си в Instagram. Първо разгласява фотография, на която се вижда по какъв начин Радева го гали и написа: " Въпрос - какво прави брачната половинка на българския президент по време на посрещането: А) бие шамар; В) дава благословия; С) изтрива червилото ".

След това разгласява видеоклип и даде отговор на въпроса: " Правилният отговор на въпроса от предходната обява е: брачната половинка на българския президент изтрива следата от целувката си. Таня се пробва да се скрие от камерите ", написа Пахор.

Вижте тази обява в Instagram.
Pravilen odgovor na vprašanje iz objave prejšnje fotke. Soproga bolgarskega predsednika briše sledi njenega poljuba. Tanja me skuša skriti pred televizijami kamerami.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР