В неистовите си опити за саморазправа с правосъдието Миню Стайков

...
В неистовите си опити за саморазправа с правосъдието Миню Стайков
Коментари Харесай

Сивият кардинал на Миню Стайков в съда лъсна! Адвокат Коев разследван за търговия с влияние

В неистовите си опити за разпра с правораздаването Миню Стайков употребява най-доверения си юрист - помощник в лицето на Станислав Коев. Последните журналистически следствия разкриха, че юристът е главният инструмент на алкохолния необут от Карнобат за търговия с въздействие измежду институции и най-много в правосъдната система, оповестява "Уикенд ".

Пресният образец е с двамата висши административни съдии Николай Гунчев и Светослав Славов, за които се оказа, че са посещавали първокласното и недостъпно за простосмъртните ловджии частно ловно стопанство на Стайков "Кабата ".

Оказва се, че това е било проведено по покана на персоналния юрист на Стайков Станислав Коев, а разноските са били напълно за сметка на една от фирмите на алкохолния необут - "Топаз Мел ".

Не е загадка, че сходни ловен уикенди се употребяват за частни ВИП занимания с богати софри, съпроводени от маркови и отлежали еликсири.
Според осведомени, участвали на елитните ловни сбирки, някои от отстреляните екземрляри могат да претендират за златни медали.

Стайков е прочут със своята благотворителност и към авторитетни политици. Още се помни ловната карабина, която подари на настоящия тогава президент Георги Първанов.

Познанството на Станислав Коев със арбитър Светослав Славов евентуално датира от няколко години по-рано във връзка на дело пред Върховен административен съд, за което стана известно, че съдията е отсъдил напълно в интерес на Минювата компания "СИС Индустрийс ". То е във връзка със спор за нелоялна конкуренция с Федерацията на гръцките производители на спиртни питиета.

Запознати с милионерската фамилия Стайкови дефинират Станислав Коев като неговия личен юрист и един от най-приближените сътрудници на алкохолния необут.

Известната му в средите дарба да реализира конфиденциални услуги, му отваря порти и в най-недостъпните среди от правосъдната система. Някои го дефинират и като разносвач на мотивиращи куфарчета за представителите на Темида и други значими институции.

Близостта на Стайков и Коев е такава, че известният с пословичната си подозрителност Миню е доверил на доближения ди даже представителството и ръководството на офшорки, свързани с олигарха от Карнобат.
Коев е представител на следните офшорни сдружения, за които текат следствия: CEL Ventures Ltd, Vam Holding, Feriona Invest, BVI и Cawdor Holdings. Всички тези сдружения са свързани с компаниите на алкохолния олигарх "СИС Индустрийс " и "ВИН. С Индустрийс " ООД.

С времето близостта сред Миню Стайков и юрист Коев от професионална се е трансформирала в фамилна. Доказателство за това е и фактът, че Миню Стайков обезпечава за потребностите на първокласна клиника по дентална медицина, благосъстоятелност на брачната половинка на Коев, цялостен етаж от постройката, в която се обитават офисите на алкохолния необут.

По-известната в зъболекарските среди с моминското си име доктор Виктория Стоянова обслужва редица величия от магистратските среди и техните половинки във въпросната клиника. Това е съвършен метод за основаване на персонални контакти и секрети срещи в кабинета й, считат по-мнителните.

Благодарността на Миню Стайков към довереника Коев се разгръща и в други посоки. В родния град на Коев - Казанлък не е загадка, че точно финансовото рамо на алкохолния необут е било определящо за юриста да направи сполучлива кариера в листите на огромна политическа партия като претендент за общински консултант в община Казанлък.

Не е загадка, че маститият юрист работи проформа в локалния парламент и въобще не се появява там.
Скрепената със фамилна непосредственост роля на велможа юрист и персонален поддръжник отрежда на Стоян Коев нелеката задача да отърве своя настойник от лапите на правораздаването.

Според приближен източник напълно по концепция на сръчния си бранител, Миню Стайков е завел дело против прокуратурата и профилирания съд за нелегално задържане.

С честите си визити в ареста той надъхва алкохолния необут за манипулативни трикове, които целят не просто да го измъкнат, само че и да уронят престижа на правосъдната система.

Именно Коев е водещата мощ в самодейността да се изровят компромати против проверяващия прокурор.
Неуморните старания на юриста водят до пътища, които са оттатък рамките на законното.

Тези дейности на юриста не са останали незабелязани от правоохранителните органи и той неотдавна е обект на следствие точно за търговия с въздействие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР