В неформален разговор Морфов нарекъл техният човек - записан тайно,

...
В неформален разговор Морфов нарекъл техният човек - записан тайно,
Коментари Харесай

Ако убият Морфов, ще станат ли в ГЕРБ по-умни и щастливи? Така се спуска мракът

В неофициален диалог Морфов нарекъл техният човек - записан скрито, - „ герберски отпадък “. И се подвига страшна врява. Ерихонските тръби на Борисов нарекоха режисьора Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР) по прилика със сталинските служби и му четоха конско за морала и свободата. Друг, с искания за публицист, а в действителност брачен партньор на обвинителка от кохортата на Иван Гешев, оригиналничи, че Морфов трансформирал Народния в „ градски клозет “…

 

В ГЕРБ явно лицемерието е публична политика. Ще се обосновавам.

 

Запис на Б.Б. от 2020 година: Да, Да-а, несъмнено. /кратка пауза/ Не.Да-а-а. Не, не, не, не, документално не. Цвета-а-а…Не единствено, просто Цвета да каже: “Аз съм елементарна кърджалийска путка и не мога да различавам сред всеобщо буйство и геноцид. Съобразете се с моята дивотия и така…И толкова.

Това не е незабавно да ме търсите. Спешно е незабавно. Това е просто, споделя си, че е елементарна дамата и си кара. Когат’ си елементарен е елементарно.

 

Още: " Аз сутринта три пъти, нали, им обяснявах, че тъй като съм елементарен и не знам британски в действителност и не съм схванал, това което ми е споделил вярно и съм ги наебал свиреп едни чужденци министър председатели. И в този момент като се усЕтиха, че съм им го вкарал, а аз съм се оправИл, а те са затънали, и се обаждат да ми кажат, за какво съм ги…. И крещя, а, бе, не е с неприятно, елементарен съм. Нали британският ми е лош… Всъщност, аз мислех, че това желаете. Мама му да е.а! Язък… Ама то се набутало към този момент у дупарата и си се такова, и си се върти, да, и си става ".

 

От Б.Б. за президента Радев: " ….Акъл се набива, Томиславе, на интелигентен човек. На елементарен човек к.р се набива! Той не може да поеме ум, мое да поеме един к.р. Като се трови, като му се ебава майката и по този начин нататък. Това може елементарния човек “.

 

Въпросните „ интелектуални “ прояви не възмущават сензитивните благородни девици в ГЕРБ. И не тъй като имат вяра в неговата интелектуална мощност, а тъй като са зивисими от него.

 

Това, че политиците са наричани отпадъци от доста българи не е вест. Боклуци има във всяка партия. Лошото е, че най-големите отпадъци са все на първа линия. Един Тома Биков да вземем за пример, е омръзнал и на самия себе си, само че продължава да досажда безмилостно от екрана и куп други медии. Няма спирка освен тъй като е нарцистичен вид и се харесва до степен да си посегне, а тъй като е длъжен на. Ако изпадне от Народно събрание, къде ще си изкарва хляба? Е, ще му намерят някое топло местенце, като на пиарката на Народния, само че няма да е същото.

 

Най-силно лаещите от ГЕРБ са некомвертируеми на пазара. Лаенето им обезпечава изобилна вечеря, билет за така наречен „ хайлайф “, въздействие и самочувствие. В доста случаи незаслужени, само че по тази причина и толкоз задължаващи.  

 

Лесно е да се изхрачат върху обувките на Морфов, тъй като не стигат по-високо, само че за тях това е победа: омърсили са още един гений.

 

Няма да разясня актьорските качества на въпросния народен представител от партията на Борисов. Ще напомня единствено, че когато Морфов му споделил да избере – театъра или Бойко Борисов, той е избрал второто. Това споделя всичко.

 

По-интересно е мълчанието на Движение за права и свободи във връзка промяната на проф. Велислав Минеков с диригента Найден Тодоров на поста министър на културата. Причината няма да бъде изречена на глас нито от президента, нито от придвижването. Така стават тези работи - надалеч от очите на жителите.

 

И тъй като ГЕРБ загатват Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР) (Народен комисариат на вътрешните работи), не е неприятно да поровят в книжки или Google, с цел да видят против кои театрали от международна класа е работил комисариатът в Съюз на съветските социалистически републики. Стил и способи на Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР) у нас ползва статуквото. То подрежда предопределение на пиар в Народния, подрежда кои и какво да приказват от екрана на огромните малките екрани, през кои медии да минава пропагандата, даже някои от звездите на родната просвета и субкултура са „ чеда “ на задкулисието. " Чичко паричко " е синоним на " чичко политичко ". И образците за кариера по тази пътечка напълно не са малко.

 

Директорът на на Народния Васил Василев не го загатвам. Нещата са по дифолт.

 

А гарваните ще грачат грозно и злокобно, както е от много време. Може и да съумеят да отстрелят Александър Морфов, само че тогава Кръстева и Будинов ще би трябвало да слагат пиеси, а ГЕРБ ще задължи електората си да посещава спектаклите, да приветстват, да сервират цветя, а медиите да пишат възторжени рецензии. Народен актьор Едикойси, депутат, лауреат на Борисовска премия.

 

Точка. Край. Завеса. Мрак.

 

Огнян Стефанов

 

П.П. Хора със същия нрав стопират огромния стихотворец и преводач Кирил Кадийски за присъединяване във фестивал във Франция. Убеден съм, че сходни гадости са по опциите на политически отпадъци, оказали се на позиции, които не заслужават, само че от които могат да унижават и унищожават неуместните на властта гении. А те се броят на пръсти. Ако можеха да ги извикат, както техните прародители са извикали Гео Милев, щяха да го създадат с голямо наслаждение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР