В неделя ще се състои отчетно събрание на ГЕРБ, на

...
В неделя ще се състои отчетно събрание на ГЕРБ, на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: На конгреса на ГЕРБ ще има декларация, че никога няма да се коалираме с БСП

В неделя ще се състои отчетно заседание на ГЕРБ, на което ще бъде препоръчана декларация, че партията в никакъв случай няма да се коалира с Българска социалистическа партия. Това разгласи водачът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред БТВ.

„ Ще предложим такава декларация, тъй като би трябвало един път вечно да спрем със спекулациите, че имало хора от Българска социалистическа партия, които преговаряли с ГЕРБ за взаимно ръководство ”, разясни Цветанов.

По думите му сега левицата се пробват да дискретират държавното управление и да предизвикат непрекъснато напрежение в политиката.

„ Ние имаме една единствена цел по отношение на европейското председателство – да участваме всички в този развой. Опозицията имаше опция техният водач да бъде началник на българския парламент ”, сподели още Цветанов.

Той е безапелационен, че все пак „ националният тим ” на страната ни би трябвало да бъде единен, тъй като следва председателство.

„ Най-важното е, че когато беше тук ръководителят на европейския парламент Таяни видя, че всички групи бяха в Народното събрание и слушаха неговото ревю и визията му за Европа ”, добави Цветанов.

„ В момента, президентът Румен Радев и Българска социалистическа партия са като скачени съдове. И едните приказват за оставка на държавното управление, и президентът приказва за оставка. Оставки могат да желаят всички, само че сега болшинството е устойчиво ”, коментира още водачът на ПГ на ГЕРБ.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР