В Неапол, в изпълнение на европейска заповед за арест, издадена

...
В Неапол, в изпълнение на европейска заповед за арест, издадена
Коментари Харесай

Закопчаха в Неапол българи, част от жестока банда, грабела и убивала наред

В Неапол, в осъществяване на европейска заповед за арест, издадена от холандските управляващи, полицията е задържала двама български жители. Били са търсени за осъществено ликвидиране в Холандия, разпространение на дрога и изнудване. Имената на двамата българи не се загатват, само че някои медии поместват тяхна фотография. Задържани са в Неапол след комплицирани взаимни дейности на полицейските сили в разнообразни елементи на Европа, осведоми БНР.



Предполагаемите причинители на незаконните действия са употребили подправени документи с цел да не бъдат разкрити.



Местните за Неапол медии прецизират, че съгласно холандските полицейски служби с българите е обвързвано ликвидиране на 65-годишен мъж в селището Риланд в Холандия през месец март тази година и се счита, че те са част от незаконна група разпространявала опиати най-вече в Белгия.



През месец май, при блиц акция на полицията в апартамент в Eтен-лур в Белгия била открита дрога, арестувани 9 българи и един холандец, само че въпросните двама търсени съумели дружно със собствен съотечественик да избягат. След този епизод, холандските управляващи поискали европейско подпомагане за тримата бегълци.



Единият е арестуван в България в края на юни. Сега и двамата му съидейници в Неапол. Те са в локалния затвор. Разследването продължава.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР