В най-добрите ни представи за първата среща с човека, който

...
В най-добрите ни представи за първата среща с човека, който
Коментари Харесай

20 въпроса, които да зададете на първа среща

В най-хубавите ни показа за първата среща с индивида, който харесваме, с изключение на наложителната химия, сред нас има и ужасно съгласие, което не е прекратено от неловка тишина.

Не постоянно обаче се случва по този начин. Понякога сме прекомерно обезпокоени и в желанието си да създадем положително усещане и да проведем забавен диалог, ние изгубваме мозъка и дума. Но по какъв начин освен да запълните неловкото безмълвие и по едно и също време да опознаете събеседника си? Експерти разкриват кои са най-интересните и креативен въпроси, които може да зададете на първата среща.

С кого от фамилията си си непосредствен?
Добър знак е в случай че мъжът против вас е в съвършени връзки с всички вкъщи и демонстрира почитание към своята майка. Това подсказва, че той е теоретичен да почита дамите в целокупност. Ако обаче е “мамино синче ”, бягайте надалеч.

Кога е твоето време – заран или вечер?
Това е доста значим миг, в случай че си представяте живота с този човек. Може да се окаже, че той обича да прави всичко вечер, до момента в който вие по-скоро предпочитате да си почивате.

С кого живееш?
Този въпрос ще ви подскаже до каква степен той е сериозен и независим. Ако е над 20-25 години и към този момент живее самичък (без значение дали е чартърен или в лично жилище), то този човек може да се оправя и самичък в живота, което е много значимо за една връзка.

 love-1

Разкажи ми за приятелите си
Старата мъдрост „ Кажи ми кои са приятелите ти, с цел да ти кажа какъв си “ намира следващото си удостоверение. За положително или неприятно, хората, с които сме заобиколени подсказват доста за нашата персона. Ако сме подбрали качествени и съзнателни хора, то значи и ние сме такива.

Коя е обичаната ти храна?
На пръв взор клиширан въпрос, само че доста значим за едно всекидневие, изключително в случай че сте по отношение на този човек.

Какви книги четеш напоследък?
Нека си го признаем, няма по-секси мъж от четящия мъж. А този въпрос демонстрира до каква степен той чете и какви са му ползите.

Котка или куче предпочиташ?
Момичетата, които се умиляват от дребни сладки котета несъмнено желаят мъж, който да харесва котки, без значение дали избира да има вкъщи мъркащо животно или куче.

Какво обичаш да правиш, когато не си на работа?
В забързаното ни всекидневие съвсем всеки е “женен ” за своята работа. Ако мъжът против вас избира да кара вечерите си в офиса, вместо на дивана вкъщи, то може да очаквате, че ще прекарвате много вечери сами.

Каква музика слушаш?
Музиката е неизменима част от всеки един от нас и тя значително демонстрира каква емоционалност носим. Ако мъжът против нас слуша радикално друг жанр от нас, то сигурно двамата постоянно ще излизате независимо един от различен, защото и клубовете, които посещавате, ще са радикално разнообразни.

Опиши се с една дума
За да излезете от момента, че организирате изявление за работа, може да попитате мъжът, който харесвате по какъв начин би се описал.

Как са се срещнали родителите ти?
Всеки има някаква забавна история от своето запознанство. Питайки го по какъв начин са се срещнали неговите родители, вие ще отключите диалога за връзките му с майка му и татко му.

Къде работиш?
Този отегчителен въпрос ще ви подскаже освен с какво се занимава и почти какъв финансов статус има, само че и доколко харесва това, което прави. А това е доста значимо.

 love-2

Ако можеш да се пренесеш в някой интервал от историята, кой би бил той?
Това е един много забавен въпрос, който ще разчупи диалога и ще ви накара да се замислите за неща, които може би в никакъв случай не биха ви хрумнали и да се придвижите в една ера на фантазиите.

Какви филми обичаш да гледаш?
Сходните ползи са доста значими по отношение на това по какъв начин ще прекарвате почивните дни дружно. Дали ще гледате някои трилър или комедия? А за какво не и двете?

Каква е връзката ти със фамилията ти?
Този въпрос е малко по-деликатен, защото е допустимо да зачеркнете тематика, която не му е доста приятна. Затова действайте деликатно.

Кое е обичаното ти телевизионно шоу?
Ако вие харесвате риалити стратегии, а той – не, най-вероятно ще имате проблем при започването на идващия сезон на „ ВИП Брадър “.

Къде си израснал?
Този въпрос ще ви сближи доста и по този метод ще го накарате да се отпусне и да ви показа мемоари от детството си.

Кой артист би избрал да те изиграе във кино лентата на живота ти?
Отговорът на този въпрос ще покаже доста за личността и ползите на индивида против вас.

Обичате ли риалити стратегии?
Ако мъжът, който харесвате е почитател на риалити шоуто на Ким Кардашиян, замислете дали желаете да имате нещо общо.

Къде си пътувал до момента?
Вие обожавате да пътувате и имате потребност от човек, който ще споделя тази ваша пристрастеност.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР