В навечерието на Великденските празници зарадвахме отново децата от Националната

...
В навечерието на Великденските празници зарадвахме отново децата от Националната
Коментари Харесай

Калин Стоянов: 66 деца получиха по 1500 лева за Великденските празници от Националната благотворителна кампания на МВР

В навечерието на Великденските празници зарадвахме още веднъж децата от Националната благотворителна акция на Министерство на вътрешните работи. Това заяви служебният министър на вътрешните работи във Facebook.

С поддръжката на всички донори и сътрудниците, които ежемесечно отделят средства от заплатите си, всяко от подпомаганите 66 деца получи през днешния ден по 1500 лв.. Не забравихме и нашите зрелостници, които подкрепихме с по още 2000 лв., добави Стоянов.

Той написа, че измежду самодейностите, които тази година ще бъдат, е организирането на безвъзмездни почивки за фамилиите на чиновници на Министерство на вътрешните работи, изгубили живота си при осъществяване на служебния дълг.

На 5 декември м.г. Националната благотворителна акция на Министерство на вътрешните работи за подкрепяне на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи означи 20 години от основаването си. През 2022 година с набраните средства от благотворителната кампания 74 деца бяха подкрепени за Коледа с по 1000 лв..

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР