В навечерието на Великден и в условието на извънредно положение

...
В навечерието на Великден и в условието на извънредно положение
Коментари Харесай

Фенове на Локо носят храни на хора в нужда

В навечерието на Великден и в изискването на изключително състояние продължава благородната самодейност на " Клуба на последователите на Локомотив (Пловдив) ", чиито членове оказват помощ безкористно и безплатно на възрастни, небогати и безпомощни поданици на града, като разнасят по домовете им храна и артикули от първа нужда, заяви БГНЕС.

За благородната цел ентусиастите употребяват личен превоз, който се дезинфекцира преди всяко разнасяне на храна, а сборният пункт е стадион „ Локомотив ” в парка „ Лаута ”. Възрастните хора предават по телефона лист с мечтаните артикули на стойност не повече от 40 лева (за да могат да бъдат изпълнени по-голям брой заявки), почитателите закупуват продуктите и ги разнасят по домовете, като показват касовите бележки. 

Всички участници в акциите са с маски и ръкавици, като преди потегляне им се мери температурата. Със средства, изпратени от последователи зад граница, се закупуват маски, дезинфектанти и ръкавици, които се прибавят към пакетите, а единствено през последния уикенд пет екипа доброволци са посетили 50 адреса в града. Феновете доставят стоките от първа нужда през уикендите, само че при незабавни случаи се отзовават и през седмицата, като превозът е употребен и от донори, както и от БЧК при доставяне с артикули за хора в потребност.

По случай идния ярък празник е обърнато особено внимание на тези чиновници от клуба, които - въпреки на втори проект - са неизменима част от него в продължение на десетилетия. Хората на портала, чиновниците за поддръжка на терена, защитата на футболния комплекс и водачът на клубния рейс са получили по един тематичен черно-бял Великденски пакет с посланието, че аудитория, тим, управление и чиновници, в това число и някогашни, са остават дружно и в най-тежките обстановки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР