В навечерието на първия учебен ден актьорите от уеб тийн

...
В навечерието на първия учебен ден актьорите от уеб тийн
Коментари Харесай

Актьорите от „Не така, брат!“ готвят нечувана изненада за учениците

В навечерието на първия образователен ден актьорите от уеб тийн сериала „ Не по този начин, брат! “ приготвиха специфична изненада за всички възпитаници. Мино Караджов, Ана-Мария Янакиева и Иван Тишев, се включиха в самодейността на просветителния уебсайт „ Уча.се “, като озвучиха видео уроци за учениците. По този метод те желаят да покажат, че ученето може да бъде занимателно и прелестно, стига да избереш верния метод, по който да усвоиш образователния материал, което е и измежду главните цели на платформата “Уча.се “. Уроците ще са налични в платформата през септември. Главният воин в сериала - Мино Караджов към този момент е озвучил урок по биология за 9 клас, а Ана-Мария Янакиева, която почитателите познават като Блага, се впуска в изследване на „ Теория на еволюцията “. В плана на „ Уча.се “ ще се включи и любимецът на всички тийнейджърки - Иван Тишев.Съвсем скоро, феновете на сериала ще могат още веднъж да гледат своите обичани герои във Vbox7.com. Новият сезон на „ Не по този начин, брат! “ се завръща на 6 септември и носи загадъчното име „ Смяна на местата “. Той дава обещание непредвидени обрати и двойна доза смях за всички почитатели на сериала.

Героите от „ Не по този начин, брат! “ ще бъдат специфични посетители в зоната на Vbox7.com по време на Aniventure Comic Con на 10 септември. Там почитателите ще могат да се срещнат с Мино Караджов, Ана-Мария Янакиева и Надежда Петрова. Oсвен подписи и фотоси обичаните звезди на младежите дават обещание извънредна информация за новия сезон, до която ще имат достъп единствено присъстващите.

До момента „ Не по този начин, брат! “ има над 21 милиона гледания в онлайн платформите, като при започване на лятото сграбчи наградата за най-хубав уеб сериал от влиятелния интернационален фестивал Mediamixx в Солун. Новият сезон дава обещание още по-интересни сюжети, а почитателите сигурно могат да чакат доста изненади от неговите основатели - 7Talents.

„ Не по този начин, брат! “ се завръща на 6 септември от 14:00 часа във Vbox7.com. Още вести за поредицата може да откриете във Фейсбук и Instagram.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР