В навечерието на коледно-новогодишните празници 60 семейства в нужда от

...
В навечерието на коледно-новогодишните празници 60 семейства в нужда от
Коментари Харесай

„Подай ръка” на 60 семейства в „Тракия”

В навечерието на коледно-новогодишните празници 60 фамилии в потребност от най-младия пловдивски регион получиха скъпа поддръжка от неправителствената организация „ Подай ръка/Заедно за по-добро бъдеще ”. В продължение на два дни поданици на „ Тракия ” в неравностойно и затруднено състояние получаваха дарението от хранителни артикули – месни, млечни, захарни, пакетирани храни, олио и други.

Освен това от организацията оповестиха, че ще поемат по 150 лв. от сметките за електрическа енергия за декември на същите тези фамилии.

„ Признателни сме за всеки жест на положително, извършен от Вас. За следващ път Вие дарявате освен храна и топлота, вие дарявате сигурност и успокоение на изпадналите в потребност наши съграждани ” – с тези думи кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров се обърна към създателя на организацията Радостин Георгиев и пловдивския координатор Вера Вулджева.

Те от своя страна подчертаха положителната взаимна работа и съдействието, което получават от кмета на „ Тракия ” Костадин Димитров и неговия екип.

„ Искам да Ви прегърна от името на всички ни. Вие сте помислили освен за трапезата и уюта ни, само че и за празничното въодушевление в домовете ни с тези хубави и тематични коледни покривки. Да сте живи и здрави и нека има повече хора като Вас ”, съобщи разчувствана Людмила от името на присъстващите в залата на кметството жители.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР