В навечерието на коледните празници SPORT DEPOT отвори своя нов

...
В навечерието на коледните празници SPORT DEPOT отвори своя нов
Коментари Харесай

SPORT DEPOT откри най-големия си и луксозен магазин за спортни стоки

В навечерието на коледните празници SPORT DEPOT отвори своя нов и максимален магазин и затвърди позициите си като водач на пазара на спортни артикули у нас. SPORT DEPOT MEGA STORE е ситуиран на четири етажа с над 3000 кв. м комерсиална повърхност, което го прави най-мащабния план на веригата досега. Отличава се с съвременен интериор, извънредно богат подбор и предлага удобно извършване на покупки и неповторимо потребителско преживяване на своите клиенти.

Луксозният магазин е планиран по най-новата ритейл дизайн идея на SPORT2000, която следва да бъде въведена в цяла Европа. Магазинът предлага повече от 15 000 продукта от над 120 марката. Специализирани браншове за спортни и туристически дрехи и обувки, ски и сноуборд, плуване, фитнес, както и детски бранш обезпечават на клиентите на магазина многообразие, улеснение и наслаждение от извършването на покупки. В постройката на SPORT DEPOT MEGA STORE е ситуиран и обособен профилиран магазин за премиум селекция спортни обувки DISTRICT.



Софиянци и гостите на града могат да открият най-актуалното от света на спортната мода и обичаните си премиум марки – adidas, Nike, Reebok, Puma, Under Armour, Calvin Klein, Jack Wolfskin, Skechers, The North Face, Helly Hansen, Columbia и доста други. Магазинът предлага и най-новите марки в портфолиото на SPORT DEPOT – италианския бранд Napapijri и шведския Fjällräven, които по несравним метод смесват удобството на туристическите дрехи и градската визия.

Магазинът е ситуиран на комфортно и отзивчиво място на бул. "Цариградско шосе " до Интер Експо Център. За клиентите е очакван безвъзмезден паркинг, а местоположението разрешава той да бъде посетен и с градски превоз – метро и рейсове.



MEGA STORE е основна инвестиция за нашата верига и дава отговор напълно на концепцията ни да бъдем водач на пазара на спортни артикули и да доставяме богат избор и неповторимо прекарване на нашите клиенти. Убедени сме, че най-новият ни магазин ще се трансформира в обичано място за извършване на покупки на клиентите ни от София, а за какво не и от цялата страна. Много дарове и изненади чакат първите ни гости в дните след откриването, показа Николай Цонов, изпълнителен шеф на SPORT DEPOT.

Специално за откриването на новия магазин от веригата са подготвили дарове за своите клиенти – до 19 декември всички артикули в магазина ще са с отстъпки, като пониженията стартират от - 20%. А за всяка закупена стока над избрана сума феновете на шопинга ще получават подаръчни ваучери на стойност 25, 60 и 130 лева Откриването се случва в миг, в който са дейни коледните понижения в магазините на SPORT DEPOT, което е чудесна опция за клиентите да се възползват от празничните предложения и да се снабдят с нови хрумвания за дарове.



Българската верига за спортни артикули SPORT DEPOT продължава да се развива, да обогатява асортимента си и да предлага на своите клиенти най-хубавото от света на спорта – нови артикули, по-богат подбор, качествени артикули с потвърден генезис, професионално обслужване, атрактивни промоции и омниченъл модел на продажби.

(платено известие )
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР