В навечерието на 1 февруари – денят за почитане на

...
В навечерието на 1 февруари – денят за почитане на
Коментари Харесай

ВМРО иска видеонаблюдение и ремонт на паметника на жертвите на комунизма пред НДК

В навечерието на 1 февруари – денят за удостояване на паметта на жертвите на комунизма, общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Михаил Петров внесе в Столичния общински съвет предложение за слагане на камери за наблюдаване в региона пред Националния замък на културата, където са раположени плочите с имената на убитите от режима. Причината са зачестилите похищения над паметната стена, която редовно е драскана, облепявана със стикери и заливана с багра.

" Нещо повече, след диалог с духовни лица, обслужващи намиращия се в региона храм „ Всички Български Мъченици “, получих информация, че това не е единственото опозоряване на Мемориала, а в противен случай. Същият е ставал обект на вандализъм десетки пъти. Въпреки множеството писма и сигнали до Столична община, подадени от обслужващите храма лица, до този миг не са подхванати никакви дейности за ограничение и противопоставяне против похищенията над националния монумент ", написа в предлагането си някогашният ръководител на НМК на Вътрешна македонска революционна организация.
Вътрешна македонска революционна организация: В Македония няма „ македонци “ с българско съзнание. Българите са държавотворен народ за РСМ!
Подминаването на костите на Гоце Делчев от премиера не е протоколен гаф – историческо изменничество е! Това са част от изводите,...
Прочети повече
Той упорства за цялостна реституция на гранитните плочи, на които са изписани имената на жертвите на тоталитарния режим.

 НДК

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР