В наши дни в България преобладава негативизмът. Протестът е напът

...
В наши дни в България преобладава негативизмът. Протестът е напът
Коментари Харесай

Валентин Вацев: Протестът премина във фонов режим и е напът да се провали

В наши дни в България доминира негативизмът. Протестът е напът да се осуети и да се провали заради едновременното съществуване на три съществени аргументи. Това разяснява анализаторът доцент Валентин Вацев в предаването „ 12+4 “ на стратегия „ Хоризонт “.

"Първо, координационният индивид на митинга се разцепи – там се разделиха на леви и десни и това е гаранция, че процесът няма да приключи сполучливо. В началото имаше чист честен яд, който даваше опция да се надяваме, че нещата ще тръгнат по-бързо ", съобщи той.

Според него втората причина, заради която митингът ще се провали е, че стачкуващите са били доста мощни с настояването за оставка и „ Мутри, вън! “.

"Но съответна стратегия зад това искане не забелязах ", сподели Вацев.

"Като цяло тези неща или съумяват до 20-ия ден, или като докарат до 43 дни, това значи, че просто е изтърван импулсът…Протестът мина във фонов режим ", уверен е анализаторът.

И акцентира, че днешното управление в лицето на държавното управление на Бойко Борисов е деморализирано и в действителност е най-после на своя мандат, само че това не значи, че те са изцяло безпомощни. Валентин Вацев счита за добър ход, че с плана за Конституция ръководещите са отклонили публичното внимание.

"В момента остатъците на Съюз на демократичните сили в България са просто хора на „ Отворено общество “, което дружно със самия Сорос не трябва да бъдат бъркани с Америка ", посочи още анализаторът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР