В наши дни магазините за приложения са пълни с предложения

...
В наши дни магазините за приложения са пълни с предложения
Коментари Харесай

Телефонът ни следи да не изхарчим парите преди края на почивката

В наши дни магазините за приложения са цялостни с оферти за пътешестване. И това е сериозен проблем, пишат от софтуерния уебсайт Текномад, защото множеството за нищо не стават. Отделянето на качествените от посредствените е времеемък развой, а да не приказваме и че доста от тях не са безвъзмездни. Ако ви следва пътешестване, четете нататък кои са съгласно експертите най-полезните приложения за пътешестване на 2022 година

Чакане по летищата е едно от най-неприятните неща, свързани с пътуването. Закъснения, анулира на полети, висене в мръсни салони с неустойчив интернет и скъпи храни и питиета... Има решение и то се назовава Loungebuddy. След като въведете кредитната си карта, самолетната компания, която ползвате, и съответната си членска карта за някоя от стратегиите за преданост, приложението ви дава информация за всички бизнес и пътнически салони, до които имат достъп. Разбирате къде има безвъзмезден пропуск или пък цената на тези, които са платени. Приложението е елементарно за потребление и с доста добре създаден интерфейс.

Приложението Hostelworld извършва всички нормални неща, които бихте очаквали от приложение за резервации и настаняване — търсене, описания, филтри — и в действителност наподобява доста добре. Интерактивната карта на цялостен екран ви улеснява да разберете дали хостелът, който харесвате, е покрай местата, които желаете да посетите, и ви предлага значими мнения единствено с едно допиране.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР