В нашето заведение всички са ваксинирани от септември. Наше си

...
В нашето заведение всички са ваксинирани от септември. Наше си
Коментари Харесай

Ресторантьори: 80% от персонала ни е ваксиниран, няма да спазваме повече мерки

„ В нашето заведение всички са имунизирани от септември. Наше си изследване сподели, че над 80% от личния състав в заведенията е имунизиран. В момента затварят единствения имунизиран бизнес ”, съобщи Евгени Зумпалов от Сдружението на заведенията в България в ефира на " Народоосвободителна въстаническа армия ".

Вчера притежатели на заведенията в София оповестиха, че няма да се съобразят с новите ограничаващи ограничения, които би трябвало да влязат мощ от 27 януари.

„ Две години стискахме зъби, само че никой различен не го правеше. Ние бяхме шведски модел с популистки затворени заведения, с цел да се каже, че нещо се прави ”, сподели Зумпалов.

Според него от статистиката ясно се вижда, че в шестте месеца предходната година, в които нощните заведения бяха затворени, са се заразили 3 пъти повече хора във възрастовата група 19-29 години, в сравнение с когато са били отворени.

„ Причината е, че когато затвориш нощните заведения, младежите стартират да се събират по изби. В нашите заведения ние сменяме въздуха 10-15 минути, в мазето – никой не го сменя ”, разяснява той.

Зумпалов съобщи, че към този момент няма да се съблюдава нито една мярка, която не се отнася с идентична мощ за всеки български жител.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР