В нашето направление UMS работят повече от 120 висококвалифицирани специалисти,

...
В нашето направление UMS работят повече от 120 висококвалифицирани специалисти,
Коментари Харесай

СТЕМО представя следващо поколение услуги

В нашето направление UMS работят повече от 120 висококвалифицирани експерти, споделя Йордан Узунов, шеф индустриална дирекция във водещата ИТ компания 

- Господин Узунов, какво стои зад абревиатурата UMS във вашия бизнес?

- United Management Services - Обединени управляеми услуги - е направление в структурата ни, резултат от най-голямата промяна в историята на СТЕМО. Основната му задача е да концентрира софтуерните благоприятни условия за даването на услуги. Тази смяна идва, с цел да отговори на потребностите на бизнеса и пазара от по-ефективни и гъвкави ИT, както и да помогне на клиентите на СТЕМО за внедряване на нови технологии в миг на дефицит на способени фрагменти на пазара на труда.

- Какви категории управляеми услуги предлага СТЕМО и кои от тях са най-търсени?

- Категориите обгръщат виталния цикъл на ИT потребностите на една компания. Професионални услуги за планиране, инсталиране, внедряване и консолидиране на технологии при осъществяване на планове. Управляеми услуги, свързани с ежедневната употреба, наблюдаване, усъвършенстване и промяна. Образователни услуги, помагащи на клиентите дейно да употребяват технологиите в бизнеса. Особено атрактивни за бизнеса са даването на инфраструктура като услуга и самодейното є ръководство, комбинирано с предикативна мултивендор поддръжка.

- Екип от какъв брой и какви експерти при вас дава отговор за поддръжка на софтуера и хардуера на клиентите ви?

- В направление UMS - Обединени управляеми услуги, работят повече от 120 висококвалифицирани експерти. Технически консултанти, програмисти, инженери и архитекти - на тях се дължи и триумфът на компанията.

Техническата експертиза обгръща пълномощия в мрежовата и сървърната инфраструктура, лични системи, систематичен и прибавен програмен продукт, както и IT service management (ITSM - ръководство на ИТ услуги). Наше главно преимущество е добре разпределената конструкция, която ни разрешава да предлагаме услуги с сериозен за бизнеса темперамент на територията на цялата страна.

- Колко близко сме досега, когато работното място ще стане отдалечено управляема услуга?

- Това е сегашното, само че в нашата страна е във версия 1.0. Предстои да се трансформират нашите усещания за това какво е работно време и работно място. Необходимо ли е да се намираш в офиса, с цел да работиш. Всички ние правим част от работата си чрез мобилните устройства, а данните, които обработваме, са в облачни структури. Необходимите условия, с цел да се случи такава смяна, са на всички места към нас и ние сме подготвени да предложим новаторски метод на нашите клиенти. Работно място като управляема услуга е изключително скъпа за започващи компании, за компании, които изживяват сериозен растеж на бизнеса и желаят да лимитират риска от вложения в нови технологии.

Интервю: Венцислав Савов
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР