В нашата програма грижата за селата в община Петрич

...
 В нашата програма грижата за селата в община Петрич
Коментари Харесай

Любчо Минев и съветници очи в очи с жителите на с. Кулата! Представиха кандидата за кмет Силвия Дафинова

" В нашата стратегия грижата за селата в община Петрич е приоритет, има села, където с години не е правено нищо, има проблеми със остаряла и амортизирана ВиК мрежа, разрушени улици, липса на качествено опазване на здравето, всичко това ни е известно и в случай че ни дадете доверието си, ще стартираме ръководството сис решаването на вашите най-важни проблеми, това съобщи претендентът за кметна " Български гласъ " Любчо Минев на среща с жителите на село Кулата.

Пред Минев и съветници от листата на Български гласъ хората споделиха главните си проблеми, както и хрумвания за развиването на културно-историческитуризъмвродното имсело -наследник на остаряло средновековно населено място, за което има данни че е съществувало още през X в.

На срещата бе показан и претендентът за кмет на село Кулата Силвия Дафинова, човек с висока социална ангажираност, висок морал и мощно предпочитание да работи за по-доброто бъдеще на хората в село Кулата.
Срещата мина в дух на диалогичност, приповдигнато въодушевление и вяра, че младият и мощен екип на " Български гласъ ", отпред с Любчо Минев ще донесе дълго чаканата смяна в селото. Номерът на вярата за един по-добър живот и бъдеще е 12 в интегралната бюлетина. " Български глась " чува гласа на народа!

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР