В Народното събрание вече са внесени предложения за по-тежки наказания

...
В Народното събрание вече са внесени предложения за по-тежки наказания
Коментари Харесай

Протест на столичния булевард ”Сливница”, общината обещала да мие булеварда

В Народното събрание към този момент са импортирани оферти за по-тежки санкции за закононарушения, свързани с автомобилното придвижване. Предвиждат се по-тежки санкции за катастрофи, породени след приложимост на опиати или алкохол.

Хората разясниха импортираните оферти за промени в Наказателния кодекс за по-високите санкции за нарушителите. Очакват депутатите в този момент да си свършат работата.

На среща през днешния ден с представители на протестиращите общината е дала обещание редица ограничения, които да бъдат подхванати по бул. " Сливница ", с цел да може да няма повече произшествия.

 

Тези ограничения включват слагането на електронни табла, които да демонстрират скоростта. Опресняването на маркировката, сигнален надпис " Намали " на мястото на секване, както и разнообразни видове ограничители, с цел да може да са по-сигурни пешеходците.

Една от новите мобилни камери  на общинска полиция ще остане на " Сливница ", досега в който не се сложи непрекъснати. Това е също едно от обещанията, които са получили. На пешеходната пътека да има и осветяване. Общината е поела ангажимент да бъде удължено времето на зелената светлина.

Както и най-малко два пъти в месеца булевардът да се измива, с цел да не се получават проблеми от наслоения прахуляк, който е рисков за водачите.

Пламен Манчоров сподели, че всички тези ограничения е можело да бъдат подхванати и по-рано, с цел да не се стига до трагичния случай.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР