В напреднал стадий е работата по монтирането на 8 асансьора

...
В напреднал стадий е работата по монтирането на 8 асансьора
Коментари Харесай

Монтират асансьори в подлеза до УМБАЛ Бургас

В напреднал етап е работата по монтирането на 8 асансьора на 4 подлеза в града. Ще могат да ги употребяват както хора в инвалидни колички, по този начин и майки с бебешки колички и велосипедисти. Важното е да пресичат по безвреден метод, а не да рискуват живота и здравето си поради незадоволително налична инфраструктура. 
Предстои монтирането на два асансьора в подлеза до УМБАЛ Бургас, свързващ комплексите „ Зорница “ и „ Славейков “. Почти подготвени са оборудванията по бул. „ Стефан Стамболов “ – сред Второ РПУ и зала „ Арена Бургас “, както и при спортна зала „ Младост “. Там скоро ще стартират проби на новите асансьори, с цел да бъдат утвърдени от техническа комисия.
 Общинските лечебни заведения в Бургас разкриха пунктове за гратис тестване за COVID-19 Общинските лечебни заведения в Бургас разкриха пунктове за гратис тестване за COVID-19
Общинските лечебни заведения в Бургас разкриха пунктове за тестване и диагностика на лица за съществуване на заболяването Коронавирус – 19. Изсл...
Остава да се инсталират и подемниците при кръстовището „ Демокрация “ - „ Копривщица “ – двустранно, както и при останалите изброени подлези.  
Асансьорите ще бъдат оборудвани с видеонаблюдение, като предварителна защита срещу вандализъм. След дотъкмяване на строителните действия, монтажа и всички механически инспекции, оборудванията би трябвало да проработят през месец май.
Общината ще търси опция да построи такива асансьори и на други градски подлези.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР