В надпреварата за президентския пост в Турция Реджеп Ердоган използва

...
В надпреварата за президентския пост в Турция Реджеп Ердоган използва
Коментари Харесай

Ердоган раздава пари пред изборната си секция

В конкуренцията за президентския пост в Турция Реджеп Ердоган употребява всички вероятни трикове и хватки, с цел да завоюва. След като гласоподава в Истанбул, той застана пред изборната секция и стартира да раздава банкноти на последователите си.

Камера е снимала това, което е изцяло невъобразимо за европейски политик. Ердоган покровителствено вади от джоба си една след друга банкноти от 200 лири и ги подава на хората, които се ръкуват с него. Това притегля цяла навалица. Стойността на банкнотите се равнява на малко по-малко от 10 евро. В момента в Турция с тях не може да се купи кой знае какво.

След като завоюва изборите, анализатори се притесняват, че страната с население от към 85 млн. души може да се плъзне напълно към автокрация.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР