В началото на всяка година си поставяме нови цели, които

...
В началото на всяка година си поставяме нови цели, които
Коментари Харесай

4 начина да сте във форма, но без да ходите на фитнес

В началото на всяка година си слагаме нови цели, които желаеме да реализираме.

За едни задачите са свързани с кариерата, учението, за други да пътуват повече из страната и чужбина, само че за трети - задачата е тялото.

ВИЖТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ КОМБИНАЦИИ ОТ ХРАНИ ЗА ЗДРАВЕТО

Много от нас се записват, с цел да вървят на фитнес, което несъмнено е мотивиращо, а тренировките по-ефективни за реализиране на избрани резултати.

Въпреки това има и други различни способи, с които да добиете мечтаното тяло, само че без да е належащо да посещавате залата, в случай че това ви тормози.

Много хора не знаят какъв брой калории би трябвало да одобряват ежедневно

Ето по какъв начин да ускорите метаболизма

Ще си кажете, отлично... какво изобретение единствено.



Истината обаче е, че има 4 други варианти, с които да имаме плътно и добре завършено тяло преди лятото.

Във видеото вижте мотивиращи аргументи, с цел да съблюдаваме диета

Мириам Фрейд и Гретчен Радац работят като персонални инструктори в Ню Йорк. Те споделят няколко съвета пред INSIDER, които в случай че съблюдаваме, както те двете считат, ще реализираме положителни и трайни резултати.

Най-честите неточности в битката против огромното коремче



Първият съвет:

Започнете да готвите по-здравословно. Храната дефинира всичко в живота. Загубата на килограми се дължи освен на задоволително придвижване, само че и на подобаваща диета. Здравословното хранене не е безусловно скъпо. Да започнеш дейни тренировки в залата е елементарно, само че да имаш уравновесено меню през цялата седмица... нещо напълно друго.

Ето един елементарен образец

Спрете да запържвате храната, вместо това я задушавайте в тигана. Не запържвайте лука единствено в олио, прибавете няколко супени лъжици вода и не слагайте червен пипер. Храната става доста по-здравословна.

Здравословните храни, които не са положителни за нас

В интернет има доста информация и потребни препоръки от експерти, от които ще се научите да приготвяте обичаната си храна, само че малко по-здравословно.

Нещо значимо - не забравяйте да пиете задоволително количество вода. Ако забравяте и нямате построен табиет, то си водете дневник, оставяйте си бележки на видно място или (най-модерният вариант) си изтеглете гратис приложение на телефона, което ще ви припомня по кое време да приемете течности.

Вторият съвет

Запишете се на танци.



Ако имате опция да ходите на фитнес, само че там ви е скучно, то може да се запишете на някакъв тип танци. Така сте още веднъж измежду хора, само че се зареждате от обичан жанр музика, както и се оживление в действителност добре.

Търсете всякаква физическа интензивност, която ще ви доставя наслаждение и развлечение.

Третият съвет

Как да се почувстваме по-добре в тялото си единствено за седмица

Работете върху гъвкавостта на тялото ви.

Има доста извършения в интернет, които демонстрират по какъв начин да подобрите гъвкавостта на тялото си - както за начинаещи, по този начин и за по-напреднали. Колкото по-гъвкава е физиката ви, толкоз по-устойчиво и добре изглеждащо ще е тялото ви. Може да вършиме упражненията даже, когато сте у дома и гледате телевизия. Само би трябвало да отделите към 20 минути.



Четвъртият съвет

Тренирайте и у дома. Фрейд споделя, че с доста от клиентите й организират заниманията в домовете им. Това не значи, че не би трябвало да сте облечени като за спорт или да не изпълнявате избрани извършения.

С малко инвестиция може да вършиме пълноценни тренировки в жилището си. Трябват ви малко тежести, може би въже за скачане, степер и други дребни, елементарно портативни уреди.

11 метода по какъв начин да измененията тялото си без диета



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР