В началото на тази година на бял свят излезе абсурдната

...
В началото на тази година на бял свят излезе абсурдната
Коментари Харесай

Коледно чудо с Милчо, на когото издадоха смъртен акт, но беше жив

В началото на тази година на бял свят излезе неуместната история на Милчо Митов, който бе разгласен за мъртъв. Той бе открит от медии в окаяно положение, само че жив на улица в Плевен. Постоянният му адрес беше под едно стълбище извън до панелен блок. Месецът беше януари, свиреп мраз, написа "Трафик ".

Тогава Милчо имаше публикуван смъртен акт. Разказа, че от пет години е разгласен за мъртвец по документи, а съгласно сестра му и личния му наследник е мъртъв още 1994 година

64-годишният мъж схванал за преждевременната си гибел, когато инцидентно служители на реда го спрели в Троян за инспекция и му поискали персоналната карта. Милчо обаче обяснил, че няма никакви документи, тъй като срокът на тяхната годност е изминал.

А той нямал пари да ги възобнови. Когато си споделил пред служителите на реда ЕГН-то, те изумени установили, че то е на труп съгласно регистрите на Министерство на вътрешните работи. Така Милчо Митов стигнал до полицията в Плевен. С необикновената молба към шефа на районната дирекция на Министерство на вътрешните работи: „ Господин шеф, апелирам да бъда възроден “.

19-годишният Юрий от Плевен го подслони. Междувременно в обществената мрежа стотици хора от Плевен и страната се проведоха да оказват помощ. Няколко дни след това мъжът възкръсна и по документи.

Близо година след щастливата развръзка с Милчо всичко е наред. Той е в чудесно здраве. Споделя, че е удовлетворен и признателен за това, че животът му се подрежда.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР