В началото на своя мандат енергийният министър Александър Николов трябваше

...
В началото на своя мандат енергийният министър Александър Николов трябваше
Коментари Харесай

Безкрайна наглост

В началото на своя мандат енергийният министър Александър Николов трябваше да се изяснява за непознати грехове. Депутатите го изслушаха през вчерашния ден за станалата нарицателна с неуспеха си газова връзка с Гърция. (Стр. 4) Изслушването стана обаче мотив да се прояви още веднъж безграничната безочливост на до неотдавна ръководещите от ГЕРБ.

Крадецът отново стартира да вика " дръжте крадеца ". Щом тръгнеше дума за газови тръби, досегашният български министър председател, който в този момент обикаля полицейските сектори, с цел да го разпитват за кюлчета и евра, говореше едно, само че ставаше напълно друго. Един негов откъс по тематиката: " По газовата връзка с Гърция се работи интензивно и това, което трябваше да създадем, сме го създали, тъй че да няма и ден закъснение на този извънредно значим геостратегически план. "

А, както е известно, планът мухлясва към този момент с 11-годишна отминалост, съвпадаща с властването на ГЕРБ. Това е тъжната истина, само че не се учудвайте от нея. Просто толкоз можеше предходното държавно управление, чийто енергиен министър Теменужка Петкова в този момент се пени от трибуната на Народното събрание с обвинявания към настоящето държавно управление. А в това време не знаеше къде е Пътната карта за развиване на газопреносната мрежа у нас, подписана с " Газпром ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР