В началото на септември Телевиk България ЕАД събра своите служители

...
В началото на септември Телевиk България ЕАД събра своите служители
Коментари Харесай

Телевик България ЕАД организира празник за всичките си...

В началото на септември Телевиk България ЕАД събра своите чиновници и техните фамилии на " Ден на фамилията на Телевик България " в завода в село Царацово. Събитието се трансформира в една прелестна опция за хората да се насладят на чудесната празнична стратегия дружно с техните фамилии и сътрудници.

Близо 400 души участваха, поканени да бъдат част от разнородни действия и се потопиха в атмосферата на Televic. Организирани бяха профилирани обиколки в завода, ръководени от водачите на другите отдели. Така околните на чиновниците се допряха до естеството на работата на техните родственици.

Събитието се трансформира в радостна изненада за децата, които се отдадоха на радостни игри и занимания, с които времето летеше. Прекрасна музика съпроводена с танцово осъществяване на българска фолклорна група, с присъединяване на няколко чиновници на Телевик България ЕАД, повдигаше настроението на присъстващите. В продължение на късните часове позитивните страстите нарастнаха с поддръжката на рок бандата „ Кофеин “ в осъществяване на китара на наш безценен сътрудник.

Телевик има близо 700 чиновници по света, от които 160 в България. Компанията основава, създава и доставя артикули и решения, с които подкрепя връзката в 3 разнообразни пазарни ниши: опазване на здравето, железопътен превоз и конферентни системи.
С индустриално дружество в с. Царацово и софтуерен център в гр. Пловдив, България е от стратегическо значение за " Телевик " за създаването на своите хардуерни и софтуерни артикули и решения. Телевик има международно развита потребителска база. В резултат на това продуктите и решенията, създадени в България, могат да бъдат открити във влакове, парламенти, лечебни заведения, университети и учебни заведения и други по целия свят.

Можете да следите страницата на Телeвик България ЕАД за настоящи вести: https://www.facebook.com/Televic-Bulgaria-355123847906336/
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР