В началото на седмицата в Canary канала с предварителните версии

...
В началото на седмицата в Canary канала с предварителните версии
Коментари Харесай

Разделянето на екрана в Chrome OS вече е възможно и за Android приложенията

В началото на седмицата в Canary канала с предварителните версии излезе новата компилация на Гугъл Chrome OS, включваща прекомерно забавна функционалност, разширяваща опциите на многопрозоречния режим на разделянето на екрана за едновременното пускане на няколко приложения.
Досега тази опция имаха само общоприетите приложения за Chrome OS , само че в този момент програмистите прибавиха и поддръжката на Android приложенията. Тоест, в този момент разделянето на екрана може да бъде употребявано и за стартирането на приложенията за двете операционни системи – Chrome OS и Android.

Публикуваният видеоклип доста добре демонстрира, по какъв начин работи тази функционалност:



Работата на въпросната функционалност се показва на лаптопа-трансформър Samsung Chromebook Pro и би трябвало без проблем да работи на всички сходни мобилни устройства.

Нововъведението може да се смята за индиректно удостоверение на появяването на Chrome OS за таблети и излизането на нови хромбуци-трансформъри.

Canary е каналът с най-нестабилните обновявания на мобилната операционна система Chrome OS, работата на които още не е изгладена и са вероятни неточности и сривове. Но е явно, че идващите версии на Гугъл Chrome OS ще имат тази потребна опция.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР