В началото на месеца се появи информация, че Apple се

...
В началото на месеца се появи информация, че Apple се
Коментари Харесай

WSJ: Apple е съкратила производството на всички модели iPhone 2018 година

В началото на месеца се появи информация, че Apple се е отказала от първичните си проекти за продажбите на iPhone Xr и е понижила поръчките за произвеждане с към 30%. Но в този момент излязоха нови данни, съгласно които търсенето и на старшите модели iPhone Xs и iPhone Xs Max внезапно е спаднало и Apple понижава поръчките и на тези смарт телефони.

Авторитетното издание The Wall Street Journal, базирайки се на прекомерно ядосаните управления на доставчиците на съставни елементи за устройствата на Apple, както и на служащите, сглобяващи iPhone, съобщи, че се понижават поръчките за произвеждане на всичките три нови модела iPhone.

Reuters от своя страна заяви, че фирмите Qorvo, Lumentum Holdings и Japan Display, които са основни снабдители на съставни елементи за смарт телефоните на Apple, към този момент са намалили прогнозите си за това тримесечие точно заради съкратените поръчки от страна на Apple. Това не е всичко, тъй като предходната седмица аналитиците на Credit Suisse понижиха първичната си прогноза за продажбите на iPhone през това тримесечие.

В складовете на Apple са останали прекалено много смарт телефони, които ритейлърите не съумяват да продадат, а пред магазините към този момент не се образуват опашки от искащи да закупят новите мобилни устройства.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР