В началото на месеца разбрахме интересни подробности около половата идентичност

...
В началото на месеца разбрахме интересни подробности около половата идентичност
Коментари Харесай

Ясна е сексуалната ориентация на Локи

В началото на месеца разбрахме забавни детайлности към половата еднаквост на Локи (Том Хидълстън). Но с стартирането на всеки идващ епизод излизат и други забавни неща.
 Loki, Том Хидълстън и какво стана ясно за пола на Локи
Каква е половата еднаквост на Локи

Loki е към този момент в Disney+

Например към този момент знаем каква е половата ориентировка на брата на Тор. В последния излъчен епизод на сериала Локи попада в много съкровен диалог с различен воин, който го пита дали като принц към него има доста принцеси или пък различен принц.

" По-малко и от двете " пък е отговорът на Локи. С това се удостоверява, че той е бисексуален и в действителност е първият супергерой в киновселената на Marvel, който намерено декларира, че е бисексуален.

From the moment I joined it was very important to me, and my goal, to acknowledge Loki was bisexual. It is a part of who he is and who I am too. I know this is a small step but I’m happy, and heart is so full, to say that this is now Canon in
— Kate Herron (@iamkateherron)
След стартирането на епизода режисьорката му Кейт Херън удостовери новината в профила си в Twitter. Тя написа, че още първия си работен ден по Loki е имала за цел да покаже половата ориентировка на героя, тъй като тя е част от него.

Херън осъзнава, че това е дребна крачка, само че е щастлива, че визиите в MCU ще бъдат преобърнати. Според People, в комиксите Локи е пансексуален и флуиден, когато стане дума за пола му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР