В началото на месеца принц Уилям и Кейт Мидълтън предприеха

...
В началото на месеца принц Уилям и Кейт Мидълтън предприеха
Коментари Харесай

Уилям и Кейт пак нарушиха правилата

В началото на месеца принц Уилям и Кейт Мидълтън започнаха тридневна обиколка из Англия, с която съумяха да ядосат поддръжниците на строгите ограничения против COVID-19. Тяхното пътешестване бе несъмнено като маловажно, макар че се срещнаха с работещи на първа линия.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и рецензиите по техен адрес поради обиколката с трен
Сгафиха ли Уилям и Кейт

А сякаш имат положителни планове

А през миналите почивни дни, седмица преди Коледа, херцогът и херцогинята на Кеймбридж още веднъж погазиха противоепидемичните правила , наложени на Острова. Едно от тях не разрешава събиранията навън на повече от шестима души от две семейства.

Уилям и Кейт обаче, дружно с трите си деца, посетиха локалната атракция Luminate наоколо до кралското имение в Сандрингам, където ще посрещнат коледните празници. Компания им правеха и принц Едуард и графинята на Есекс Софи, дружно с двете си деца .

Така общо компанията става от девет души, което е в прорез с разпоредбите. Освен това, на фрагментите не се вижда членовете на кралското семейство да носят маски и да съблюдават наложителната обществена отдалеченост между тях.

Снимки на групичка със синя кръв незабавно обиколиха обществените мрежи и рецензиите не закъсняха . Те може би нямаше да са толкоз остри, в случай че не ставаше дума съответно за Уилям и Кейт, които след време ще бъдат отпред на кралското семейство и от които се чака да дават образец на жителите, предава Insider.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, коледната им картичка и какво разкрива тя
Коледната идилия на Уилям и Кейт

Дългоочакваната фотография е тук

А източник от Сандрингам даде обществени обяснения за случилото се пред медиите. По думите му, на всички е ясно, че две фамилии с дребни деца няма по какъв начин да стоят на два метра една от друго. Освен това, те са пристигнали и са си тръгнали настрана, а и са имали опцията да посетят увеселителния парк преди той да отвори за останалите гости.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР