В началото на месеца някои щастливи собственици на Tesla автомобили

...
В началото на месеца някои щастливи собственици на Tesla автомобили
Коментари Харесай

Колите на Tesla сами поръчват новите си части

В началото на месеца някои щастливи притежатели на Tesla коли бяха сюрпризирани от известие на контролното табло, което ги извести, че колата им сама е направила поръчка за нови елементи, които е отчела, че би трябвало да бъдат сменени.

Объркването на тези водачи не продължи дълго, тъй като компанията и самият Илон Мъск оповестиха посредством Twitter, че колите на Tesla към този момент могат сами да си вършат диагностика и да изпращат поръчки за нови елементи.

Всичко, което притежателят на Tesla би трябвало да направи в сходна обстановка, е да си резервира час в най-близкия сервиз на компанията, където частите към този момент ще са пристигнали.

От Tesla се майтапят, че новата услуга е " като да пропуснеш ходенето до лекаря и напряко да отидеш в аптеката ".

Tesla колите са първите, които оферират сходна услуга и новината за нея бе приветствана от множеството онлайн консуматори. Намериха се и такива обаче, които показаха отвращение от това, че услугата може доста елементарно да се трансформира в средство, с което Tesla принуждава притежателите на колите да харчат по-често за нови елементи. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР