В началото на месеца Андрю Поци изпълни една от големите

...
В началото на месеца Андрю Поци изпълни една от големите
Коментари Харесай

Поци притеснен преди началото на Игрите на Британската общност

В началото на месеца Андрю Поци извърши една от огромните си фантазии и завоюва международната купа на 60 метра с трудности в зала в Бирмингам. За британеца в този момент следва присъединяване и на Игрите на Британската общественост в Голд Коуст, само че той към момента е нервозен преди надпреварата. 25-годишният хърделист съобщи, че достижението му от Бирмингам не му подсигурява орден на 110 м/пр от Игрите на Британската общественост.

“Препятствията на Игрите на Британската общественост са извънредно мощни, даже по-силни от международни шампионати и олимпийски игри, тъй че за нас ще бъде тежко. Има няколко доста положителни ямайци и други момчета, тъй че ще бъде добре”, сподели Поци.

Олимпийският и международен първенец Омар Маклауд ще пропусне надпреварата в Австралия, само че олимпийският бронзов медалист Хансъл Парчмънт, Роналд Леви и международният първенец под 18 години Дежур Ръсел ще пазят ямайската чест.

Австралиецът Николас Хуг, както и представителите на Каймановите острови Роналд Форбс и Дейвид Кинг също може да се намесят в борбата за оценките.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР