В началото на месеца – още на старта на предизборната

...
В началото на месеца – още на старта на предизборната
Коментари Харесай

Ново видео с Кирил Петков! Изловиха го на летището, а той неадекватно повтаря…

В началото на месеца – още на старта на предизборната акция, който бе на 2 септември, лъснаха опорките на „ Продължаваме промяната “ (ПП). От тях стана ясно, че всички мераклии за депутатски места от Политическа партия ще би трябвало да повтарят всичко по три пъти и да не дават отговор на заложените им въпроси.

Е, по всичко проличава, че и съпредседателят на партията Кирил Петков работи по тези мантри. Доказателство за това е следващото видео с някогашния министър председател.

От дни насам в общественото пространство се появяват фрагменти на инцидентни хора, които гонят Петков, който се пробва да си прави ПР на техен тил.

Сега той бе изловен на летище София. Разбира се държанието му и този път не бе съответно и вместо да дава отговор на заложените му въпроси повтаря научени изречения.

Ето какво описа за случилото се Робертино Стоилов, който разгласява видеото в персоналния си фейсбук профил. Публикуваме думите му без редакторска намеса):

„ Прибирам се от Белгия и кого да видя? Самият господин Кирил Петков, за който допуснах, че си отпътува за Канада, само че уви, индивидът очакваше жена си и децата си, които идват от Канада (най-вероятно).

Опитах се да завържа логичен диалог с него, само че той едно си знае, едно си бае. Не отговаряше на въпросите ми, само че пък повтаряше едно и също.

Едно и също повтаря и по малкия екран, и на местата, които посещава и се сетих за клипа, който набра голяма известност с Ивайло Шопски.

Много е елементарно, когато зад тила си имаш опитни пиари, само че когато си неопитен и ти задават въпроси, на които не искаш да отговориш, тъй като знаеш, че те снимат и отговорите няма да се харесат на симпатизантите ти, решаваш да си повтаряш едно и също.

Попита ме дали имам деца и дали съм угрижен за България. Г-н Петков, аз съм угрижен за България, тъй като съм българин, израснал съм в България, изучавам и работя в България и се гордея с това. Надявам се и синът ми да учи и работи в България, тъй като се убедихме, че западното обучение не е кой знае какво.

Определено му беше неловко, когато го попитах дали го е позор от това, че се гордее с обстоятелството, че е взел участие в 24-часовия арест на най-големия опозиционен водач в България. Това ли е демокрацията, за която говореше на всички места.

Не знае и къде са тези 9 милиарда лв., за които не спираше да приказва преди няколко месеца, сякаш имаше съществени доказателства за тях, само че още нищо не сме видели, къде са автомагистралите и мостовете, за които няма даже стартиран план?

Не искаше да приказва и по тематиката с доставчиците, които оскъпиха цената на газа и въвличат във все по-голяма рецесия българския народ.

В допълнение към това Петков се закани, че ще продължи започнатото към арестите и преследването на водача ни. По думите му, изтъквам: „ Това е единствено началото. Когато се върнем на власт и оправим КПКОНПИ и ще продължим! “.

Моят сътрудник Михаил Динев го репликира като го запита дали под да „ оправим “ комисията има поради това, комунистическия сатрап Бойко Рашков да я оглави.

Колегата Динев порица екс-премиера по тази причина, че Политическа партия блестящо обявяват „ проевропейските “ си визии, а в последна сметка употребяват комунистически похвати и му подсети решенията на българското правораздаване и висши европейски институции, които оповестиха арестите за противозаконни “.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР